IEM Dallas je tu,  jak se daří týmům?
Esport CS:GO Článek IEM Dallas je tu, jak se daří týmům?

IEM Dallas je tu, jak se daří týmům?

Michael Douša

Michael Douša

30. 5. 2023 12:44

Včera odstartovalo IEM Dallas a hned od začátku ukazuje překvapivé převraty.

Reklama
Včerejším večerem začal souboj o místa v play-off IEM Dallas 2023, pro evropského fanouška jedna z akcí, která se z pohodlí domova špatně sleduje kvůli časovému posunu. Pro Čechy se tak hrálo celou noc. Na šampiony zde čeká 100 tisíc amerických dolarů a místo na letošním ročníku IEM Cologne. 

Skupina A již prošla jak bo1, tak prvním kolem bo3, zatím dvě výhry má G2 a Heroic. O postup s jednou výhrou a jednou prohrou bojuje jak David “frozen” Čerňanský, tak Adam “NEOFRAG” Zouhar. Krom OG a MOUZ bojují i 9z a FURIA. Dva týmy jsou již eliminovány, a to evropští fnatic a američtí Nouns. 

Tři ze čtyř třímapových zápasů byly hotové již po druhé mapě a nikde nebyl menší rozdíl, než šest bodů. Bezkonkurenčně nejrychlejší byl zápas FURIA proti Nouns, kde FURIA vyhráli Inferno 16-4 a Anubis 16-3. Ani OG se proti G2 nedostali k 10 bodům, v první mapě získali pouhé dva body, ve druhé pak devět. Především se nedaří domácím týmům - včera si ani jedna z amerických sestav na domácí půdě nepřihrála jedinou výhru. Čeká je tak opravdu hodně napravování, pokud budou chtít domácí fanoušky aspoň trochu potěšit. 

Další zápasy této skupiny se odehrávají dnes v 21:30 FURIA proti MOUZ, o pár hodin později OG proti 9z a až ve čvrtek v 1 hodinu ráno G2 proti Heroic, možná jeden z nejočekávanějších zápasů akce.

Ve skupině B zatím proběhly jen bo1 zápasy, ze kterých vítězně vyšli FaZe, ENCE, Cloud9 a Astralis, kteří překvapili proti týmu Liquid. Vítěze čekají hry později večer a v noci, FaZe proti ENCE ve 21:30 a Astralis proti Cloud9 plánovaně v 1:00. Poražení budou dnes bojovat jako první, v 18:00 se proti sobě v zápasech postaví severoamerické týmy Evil Geniuses a Complexity, ve stejnou dobu bude probíhat i zápas Liquid proti Grayhound. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama