IEM Katovice 2019: Vyzkoušeli jsme si hráčské nebe od Aceru
Technologie Článek IEM Katovice 2019: Vyzkoušeli jsme si hráčské nebe od Aceru

IEM Katovice 2019: Vyzkoušeli jsme si hráčské nebe od Aceru

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

4. 3. 2019 16:09

Další zastávkou na katovickém IEM byl Acer Predator společně s herním křeslem Thronos

Reklama

V Katovicích samozřejmě nemohl chybět ani Acer společně se svým originálním herním křeslem Predator Thronos. Jedná se o opravdový herní trůn, díky kterému se nedostatek místa na vašich stolech stane minulostí a umožní vám si užít váš herní zážitek jako nikdy před tím.

Samotná konstrukce se skládá z ramene, na které lze uchytit až tři monitory, díky čemuž si budete moci vychutnat herní scenerie ještě daleko více než tomu bylo doteď. Dále zde samozřejmě najdeme místo pro vaši klávesnici a myš. Tohle vše vás po usednutí obklopí pomocí motorů, kterými i následně upravujete konkrétní pozice, aby vám vše vyhovovalo. Thronos poté podporuje možnost záklonu až do 140 stupňů a můžete být takřka položení, takže rychlý šlofík zde také není vůbec žádný problém. 

IEM Katovice 2019: Vyzkoušeli jsme si hráčské nebe od Aceru

Když jsem si pak měl možnost křeslo vyzkoušet na vlastní kůži, musím podotknout, že jsem snad zatím neseděl v ničem lepším. Je to naprosto geniální věc ať už pro závodní hry nebo střílečky, kterou ocení naprosto každý hráč. Jako velmi příjemnou vlastnost jsem shledal pocit izolovanosti od okolního světa, díky tomu, jak vás Thronos po usednutí celého obklopí a následně dokáže vtáhnout do hry. Když se pak k tomu všemu přidá i vibrační odezva, kterou je sedačka vybavená, tak jsem si opravdu v určitých momentech připadal, jako v hráčském nebi.

Níže se můžete podívat, jak vlastně Acer Predator Thronos vypadá v akci.

{control gallery}

Acer zde však měl i vystavené notebooky Predator, které podporují rozhraní Thunderbolt. Toto rozhraní se vyznačuje zejména svojí univerzálností, protože pomocí jednoho kabelu s výstupem USB-C jste s notebookem schopni propojit PCIe, HDMI a dokonce je schopný váš notebook i nabíjet.

HDMI se vám může hodit, zejména pokud máte nějaký lehký cestovní notebook a i přes to na něm chcete hrát nejnovější pecky. Stačí si totiž pomocí tohoto rozhraní propojit váš počítač s externí grafickou kartou a už si můžete užívat herní krásy nového Metra.

IEM Katovice 2019: Vyzkoušeli jsme si hráčské nebe od Aceru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama