iem-katowice-cesta-za-titulem-intel-extreme-masters-world-championship
Esport CS:GO Článek IEM Katowice: Cesta za titulem Intel Extreme Masters World Championship

IEM Katowice: Cesta za titulem Intel Extreme Masters World Championship

Tomáš Secký

Tomáš Secký

6. 3. 2016 14:27

Tisíce lidí, úžasná atmosféra, napínavé zápasy. Takový byl páteční den na IEM 2016.

Reklama

Tisíce lidí, úžasná atmosféra, napínavé zápasy. Takový byl páteční den na Intel Extreme Masters 2016 World Championship. Byl to jeden z nejdelších dnů v historii IEM. Šest týmů bojovalo ve čtvrtfinále a semifinále za postup pro titul.

Čtvrtfinále

Prvním zápasem dne byl duel mezi Natus Vincere a Tempo Storm, přičemž na vítěze čekal druhý brazilský tým, Luminosity Gaming. Celkem po odehraných 89 kolech na tří mapách to byl ukrajinský celek v čele s Ladislavem „GuadiaN“ Kovácsem, který se radoval z postupu. Za zmínku stojí výkon HEN1-ho z Tempo Storm, který předvedl neskutečnou show. Prozatím si na svůj první velký titul musí počkat.

Druhé čtvrtfinále přineslo zápas mezi týmy, které svůj Intel Extreme Masters titul už mají. Domácí Virtus.pro vyzvali švédské Fnatic, kteří to díky atmosféře v hale neměli vůbec lehké. Domácí však nedokázali zastavit rozjeté Fnatic a prohráli na dvou mapách poměrem 16 – 05 a 16 – 08.

Výsledky

Natus Vincere vs. Tempo Storm 02:01 Fnatic vs. Virtus.pro 02:00

Semifinále

V prvním semifinále se představili Luminosity, kteří rozjeli svou cestu za titulem. První vyhranou mapu získali až v nastavení na mapě de_overpass. Druhou mapou bylo de_inferno, kde začali lépe brazilci, když si vydobyli náskok 9 – 0 za T stranu. FalleN-ův tým vašk zhatil plány Natus Vincere a jsou tak prvním týmem ve finále Intel Extreme Masters 2016.

Fnatic a Astralis hráli tři rozdílné mapy. První mapu rozhodl skvělou hrou Olofmaister, když Astralis dovolil pouhých šest bodů. Na mapě de_cache se dáni vrátili do hry, když otočili zápas ve svůj prospěch na konečné skóre 16 – 12. Rozhodnout tak musela třetí mapa, kterou bylo de_inferno. Fnatic si nenechali nic ujít a rozhodli celkem jasně o tom, kdo bude druhým finalistou Intel Extreme Masters.

Výsledky

Natus Vincere vs. Luminosity Gaming 00:02 Fnatic vs. Astralis 02:01

Granfinále

V grandfinále Intele Extreme Masters World Championship uvidíme uminosity Gaming, kteří vyzvou Fnatic o finanční dotaci $100,000 dolarů pro vítěze. Startujeme v 18:00 hodin! Z celého turnaje vám přinášíme podrobnou reportáž, rozsáhlou fotogalerii a mnoho dalšího. Sledujte Grunex.com pro aktuální informace přímo z dění Intel Extreme Masters 2016. Nezapomeňte nás sledovat také na Facebooku! Na vybrané zápasy lze vsadit na tipsport.cz.

{control miniQuiz 37}

Ze správných odpovědí vybere 3 šťastlivce, kteří si odnesou věcné ceny v podobě počítačových her a skinů!

Vítězové nechť se ozvou soukromou zpárvou zde na Grunexu uživateli Tomiq4n (Tomáš Secký). Stačí kliknout na přezdívku a napsat soukroumou zprávu. 

1. místo - Rekhytek - CS:GO bedny + skin v hodnotě 10 € + Call of Duty: Ghosts 2. místo - 3Tears - CS:GO bedny + skin v hodnotě 5 € + Guild Wars 2 Heart of Thorns 3. místo - david123 - CS:GO bedny + skin v hodnotě 2 € + MXGP

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama