IFA 2019: Skullcandy ukázalo stylová sluchátka pro mladé Crusher ANC
Technologie Článek IFA 2019: Skullcandy ukázalo stylová sluchátka pro mladé Crusher ANC

IFA 2019: Skullcandy ukázalo stylová sluchátka pro mladé Crusher ANC

Jakub Osička

Jakub Osička

11. 9. 2019 14:25

Na veletrhu IFA jsme se stihli krátce podívat i na tiskovou konferenci známého výrobce sluchátek.

Reklama

Na veletrhu IFA jsme se stihli krátce podívat i na tiskovou konferenci známého výrobce sluchátek všeho druhu Skullcandy. Sice jsme neočekávali, že bychom zde objevili gamingové produkty, ale tenhle brand se přeci jen zaměřuje především na mladé a jeho sluchátka mají svůj osobitý styl.

Bezdrát s osobitým zvukem

Hlavní představenou novinkou zde byla bezdrátová sluchátka Skullcandy Crusher ANC, která sází na několik inovativních technologií – aktivní utlumení okolních ruchů, Sensory Bass (speciální vibrační technologii odpovídající basovému spektru) a personalizovaný zvuk.

Sluchátka mají na jedno nabití vydržet až 24 hodin přehrávání a disponují navíc také technologií rychlého nabíjení. Za 10 minut údajně nabijete baterii dostatečně k tříhodinovému poslechu. Zmíněný personalizovaný zvuk získáte díky aplikaci výrobce. Ta si nejprve otestuje vaše vnímání zvuků a poté vygeneruje profil, který vám má vyhovovat nejvíce. Appka zároveň umí jednoduše přepínat osobní profily, provádět updaty firmwaru, registrace produktů a najdete v ní i manuály.

IFA 2019: Skullcandy ukázalo stylová sluchátka pro mladé Crusher ANC

Sluchátka se nám líbila i po konstrukční stránce. Designově zapadají přesně tam, kam Skullcandy cílí, a nejen teenageři z nich budou mít radost. K dispozici budou ve třech barevných provedeních – tmavě červeném a dvou černých variacích.

Výbava i do divočiny

Kromě Crusher ANC nás zaujaly ale i další produkty – třeba Skullcandy Vert – outdoorová bezdrátová sluchátka, která si můžete díky klipu připnout kamkoliv. Opět nechybí rychlonabíjení, dvanáctihodinový provoz na baterii a další vychytávky jako zabudovaná technologie trackingu.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama