Islands of Nyne - sci-fi battle royale s ambicemi
Gaming Článek Islands of Nyne - sci-fi battle royale s ambicemi

Islands of Nyne - sci-fi battle royale s ambicemi

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 7. 2018 12:30

Do předběžného přístupu na Steam míří nové battle royale Islands of Nyne.

Reklama

Mohlo by se zdát, že se battle royale žánr začíná ždímat opravdu nadoraz. Čím dál více titulů se snaží jeho typické mechaniky a herní principy implementovat, ale najdou se mezi nimi i počiny, které opravdu stojí za zmínku a vystupují z řady ostatních šedivek. Jedním z nich by mohla být sci-fi novinka nesoucí název Islands of Nyne, která právě vstoupila do předběžného přístupu na Steam.

Sci-fi BR nářez

Islands of Nyne pochází z dílny vývojářů Define Human Studios. Klasický boj o přežití se tady odehrává v rozlehlých mimozemských arénách, jejichž bezpečnou zónu pomalu požírá smrtící plazmatické pole. Hrát můžete klasicky v režimu solo, duo i čtyřčlenných squadech. Vývojáři zdůrazňují, že se hra bude točit především kolem hrubého "skillu" hráčů a fungovat zde bude výkonově orientovaný propracovaný ranking. Dostupná bude hra výhradně z pohledu první osoby. Půjde ale o akční záležitost, protože při boji o přežití narazíte třeba i na skákací plošiny a navíc zde funguje nulové poškození z pádů.

Islands of Nyne - sci-fi battle royale s ambicemi

Chybět nebudou ani kosmetické předměty, ale zatím hra nesází přímo na monetizaci prostřednictvím nákupů klíčů k bednám. Stačit vám bude herní měna a bedny se poté otevírají zcela zdarma. Přehlídku zbraní včetně některých skinů můžete vidět na screenshotu výše.

Více se o hře dozvíte v následujícím traileru, který akcí rovněž nešetří a vypadá slibně. V blízkých dnech se můžete těšit také na naši recenzi.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama