Jak dopadly kvalifikace na Grunex Predator WoT 5v5 Winter Cup?
Esport WoT Článek Jak dopadly kvalifikace na Grunex Predator WoT 5v5 Winter Cup?

Jak dopadly kvalifikace na Grunex Predator WoT 5v5 Winter Cup?

Nicolas Heller

Nicolas Heller

11. 3. 2019 17:04

Kvalifikace Grunex Predator WoT 5v5 Winter Cupu jsou minulostí. Kdo postoupil?

Reklama

Poslední dvě páteční odpoledne jsme si vychutnávali souboje ve dvou kvalifikacích do Grand Finále Grunex Predator WoT 5v5 Winter Cupu. Turnaj pořádaný ve spolupráci s partnerem Acer Predator přilákal přibližně padesát pětičlenných týmů. Ty z nich, kteří zazáří i v samotném Grand Finále, se mohou těšit na úžasný prizepool čítající 10 000 Kč. Turnaj podpořil také samotný vývojář hry Wargaming a k bohatému prizepoolu přidal dotaci v podobě herní měny.

Už v první kvalifikaci rozjelo pořádnou jízdu uskupení nesoucí název JING JANG. Ty úspěšně zastavil před finálovou bránou kvalifikace až o něco lépe hrající tým Cheeki Breeki. V následujícím zápase však podlehl pravděpodobně díky zásahu vyšší moci tankistům z Bůh s námi, kteří v semifinále vyškolili TongueTornado. Všechny jmenované týmy si tak díky svým výkonům zajistily postup do Grand Finále.

Pro doplnění celkového počtu osmi účastnků Grand Finále se tankisté sešli na bitevním poli následující týden znovu. Nejenže nám druhá kvalifikace nabídla kvalitní zápasy, v semifinále jsme mohli sledovat celek hrdě si říkající DyckyMost. Luďan ani Dáša však za klávesnici pravděpodobně neusedli, a tak z toho byl pouze zápas o třetí místo, kde se podařilo přestřílet tým Sakal Kosmo a 3 veteráni. V napínavém finále vyzvali eXots 5v5 tým PerníčekLovers, který porazili těsně 2:1. 

Občas se zkrátka něco nepovede i těm nejlepším. To na vlastní kůži pocítil i Zalmo z eXots 5v5. I přes tento úsměvný klip se jeho tým nakonec dostal do Grand Finále, které se odehraje na herních účtech s plnou výbavou, všemi dostupnými X tiery a vyexpenou posádkou, což by v rámci finále mělo přinést vyrovnanější souboje.

Grand Finále už tento pátek na twitch.tv!

Ani ti, co rádi sledují nepřetržité souboje na život a smrt mezi ocelovými monstry, si nepřijdou zkrátka, protože turnaj bude vysílaný online. Finálové zápasy uvidíte v podání streamera Marty_vole na jeho twitch kanále.

Co čeká vítěze Grand Finále Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu?

  • 1. místo: 6 000 Kč + 7 000 goldů/tým
  • 2. místo: 4 000 Kč + 5 000 goldů/tým
  • 3. místo: 2 000 goldů/tým

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama