Jak se bude dařit mobilnímu Diablu Immortal?
Gaming Článek Jak se bude dařit mobilnímu Diablu Immortal?

Jak se bude dařit mobilnímu Diablu Immortal?

Thundarr

Thundarr

28. 11. 2018 17:49

Tentokrát se v našem okénku budeme věnovat podrobněji, asi nejdiskutovanější mobilní hře posledního měsíce.

Reklama

Blizzard na tiskové konferenci odhalil Diablo Immortal. Samozřejmě pro hráče na konzolích a PC to byla obrovská rána pod pás, která celou tuto komunitu značně pobouřila. Na druhou stranu myslím, že fanoušci mobilních her zaplesali a všichni pořádní fanoušci Diabla se před-registrovali v naději, že se do testovací fáze dostanou.

Myslím, že kdyby Blizzard společně s mobilní verzí oznámil taky Diablo IV, nikdo by se nezlobil. Na druhou stranu pozici vývojářů celkem chápu. Rozhraní mobilních her nabízí spoustu možností a hlavně také velký výdělek. Kdyby se jim povedlo vypustit kvalitní legendární hru, která by mobilní komunitu pohltila, byl by to zlatý důl.

Bohužel je zde několik zpráv, které už tak super nejsou. Například ta, že pro hraní Diabla Immortal budete vždy potřebovat internet (to se samozřejmě může změnit). Lidé se většinou bojí, že hraní takovéto hry nepokryjí jejich datové tarify. Přece jen hraní na mobilu má hlavně tu výhodu, že můžete hrát kdekoli. V případě České republiky, kde není pořádně pokryta daty ani cesta vlakem Praha-Ostrava to mnohdy může být frustrující.

Nicméně když se nad celým projektem zamyslíme, vychází z toho několik pozitivních skutečností.

  • Mobilní hry jsou čím dál více populární.
  • Výkon telefonů se stále více přibližuje konzolím i počítačům.
  • Mnoho lidí změnilo na Immortal názor ihned jak si jej zahráli.
  • Diablo pro mobily je uděláno bez omezení věku hráče.

Hra na první pohled vypadá jako přepracované Diablo III do mobilní platformy, dokonce hrdinové budou stejní, Barbar, Monk, Wizard, Crusader, Demon Hunter i nejnovější Nekromancer. Ovládání je velice jednoduché, připomíná klasické ovládání mobilních her, samozřejmě těch náročnějších. 

Ve hře se objeví spousta nových prvků, lokací, dungeonů a unikátních zón, takových které z PC verze neznáte. Ve hře se s novými lokacemi objeví i nové příšery a nepřátelé, včetně hrůzostrašných bossů. 

Prozatím není znám ani datum vydání této hry, ani jestli hra bude zdarma, či si ji budete muset zakoupit. Každopádně funguje před-registrace, která vás může dostat do testovací verze.  Názory na různých fórech jsou ve velké většině pozitivní. Hráči, kteří hru hráli, z ní jsou uneseni. Zbývá nám jen doufat, že to Blizzard dotáhne do zdárného konce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama