Jak si postavit vlastní zoo aneb gameplay záběry z Planet Zoo
Gaming Článek Jak si postavit vlastní zoo aneb gameplay záběry z Planet Zoo

Jak si postavit vlastní zoo aneb gameplay záběry z Planet Zoo

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 6. 2019 15:20

17 minutové video vás nechá nahlédnout do africké části zoo.

Reklama

Záběry ze hry tentokrát představuje očekávaná budovatelská strategie Planet Zoo. Ta v principu následuje Planet Coaster, kde jsme si mohli celý zábavní park upravit zcela dle našich potřeb. Stejně tak to bude i v Planet Zoo, kde se ale nebudeme starat pouze o naše návštěvníky, ale také o zvířata.

Gameplay záběry ukazují spoustu novinek. Nejzajímavějšími jsou samozřejmě zvířata. Vývojáři se prý velice snažili herní zvířata napodobit svým reálným vzorům. Na každém zvířeti tak najdeme malé detaily, které jsou pro daná zvířata typické, jako například mrskání uší u žiraf, pohyb ocasu u krokodýla, zívání u opic, nebo třeba unikátní vzory srsti. Stejně tak ale budou mít stejné potřeby, které jim my, ředitelé zoo, budeme muset splnit. Pro gepardy postavíme škrábadlo, pro hyeny zase maso přichycené na tyči.

Dříve kosmetické úpravy se v Planet Zoo přeměnily na skutečné potřeby. V Planet Coaster jsme mohli zem přeměnit na písek, trávu či hlínu, ve výsledku to ale nic nezměnilo. V Planet Zoo touto změnou můžete přizpůsobit výběh pro dané zvíře, kterému se to může, ale nemusí líbit.

O všem se přesvědčíme 5. listopadu. Právě v tento den Planet Zoo vychází na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama