Jarní část se Sazka Fantasy zakončíme s pořádnou ofenzivní silou
Partnerský obsah Článek Jarní část se Sazka Fantasy zakončíme s pořádnou ofenzivní silou

Jarní část se Sazka Fantasy zakončíme s pořádnou ofenzivní silou

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

8. 12. 2019 15:08

Góloví útočníci i záložníci potáhnou naši sestavu pro poslední kolo skupinové fáze.

Reklama

Jarní část Ligy mistrů se blíží ke konci a s ní i česká účast v evropských pohárech. Slavia totiž i přes velmi dobré výkony v těžké skupině neuspěla a bez ohledu na to, jaké výsledky se objeví v posledním kole, skončí pražský klub na nepostupovém čtvrtém místě.

Další týmy mají ale stále o co hrát a proto jsme jim při výběru ideální jedenáctky v rámci Sazka Fantasy dali přednost před slávisty. Nejvíce virtuálního rozpočtu padlo na útočníky - doufáme, že trio Ronaldo, Morata a Salah nám vystřílí co nejvíce bodů.

Jarní část se Sazka Fantasy zakončíme s pořádnou ofenzivní silou

Nemůžeme zapomenou ani na záložníky, například Aaron Ramsey nebo Kevin de Bruine mají oba také přesnou mušku a svým týmům pomohli už nejedním gólem.

Do branky jsme postavili Romana Bürkiho, který hájí síť slávistických soupeřů. Doufáme tedy, že se Slavia v posledním kole nerozstřílí.

I vy si můžete vyzkoušet skládání ideální jedenáctky nejen pro Ligu mistrů - připojte se k Sazka Fantasy a hrajte o parádní odměny pro ty nejlepší trenéry.

Kromě hlavních cen od Sazky v hodnotě 50 000 Kč můžete hrát i v naší soutěži. Stačí se přidat do některé naší party a překonat všechny soupeře. V pátém kole se hraje o tyto ceny:

  1. cena: Herní headset Logitech G Pro X
  2. cena: Herní klávesnice Logitech G413 Carbon
  3. cena: Herní klávesnice Logitech G413 Carbon
  4. cena: Herní myš Logitech G MX518

Výherci předchozího kola: filamikes9, Fantazo10, Tomas21CZE, Tottenham1

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej GRUNEX a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Grunex!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama