Jde do tuhého. Kdo si odnese vítězství v prvním dni Legends Stage?
Esport CS:GO Článek Jde do tuhého. Kdo si odnese vítězství v prvním dni Legends Stage?

Jde do tuhého. Kdo si odnese vítězství v prvním dni Legends Stage?

Michael Douša

Michael Douša

14. 5. 2022 09:49

Světová špička jde do boje o postup do play-off

Reklama
Světová špička jde do boje o postup do play-off. Podaří se FaZe projít s čistým štítem?

 Finn "karrigan" Andersen vedl FaZe hned na několik Majorů, zatím ani jednou si ale nedokázal připsat titul vítěze. Letos má šanci tuhle kletbu zlomit. Když posledně skončil ve finále, překvapivě FaZe prohráli proti Cloud9 na ELEAGUE Majoru v Bostonu. Tentokrát jsou opět na špici světového žebříčku a Major je blíž než kdy dřív. Mají proti sobě ale neuvěřitelně kvalitní oponenty.

Natus Vincere, G2, ENCE, Heroic a dokonce i strašáka z minulosti - Cloud9. Tihle všichni si jdou pro svoji Major trofej, jen jeden z nich ji ale dostane. Nezapomeňme také na černé koně jako třeba brazilské FURIA, kteří se v poslední době opravdu vyšvihli a vypadají silněji než jak jsme na ně byli v posledních měsících zvyklí. 

Jde do tuhého. Kdo si odnese vítězství v prvním dni Legends Stage?

Photo credits: Joao Ferreira, PGL

Legends Stage se bude hrát v identickém formátu jako Challengers Stage. Týmy nejdříve odehrají několik Bo1 zápasů, všechny postupové a eliminační pak budou v Bo3 formátu. Jestli je tedy šance pro slabší týmy zazářit (a v nejhorším případě tak zkazit všem jejich PickEm's), je to právě nyní v začátku. Které zápasy tak dnes uvidíme?

Čas Tým Tým
12:00 Heroic Liquid
12:00 Copenhagen Flames Bad News Eagles
13:15 NIP Vitality
13:15 Cloud9 Outsiders
14:30 FaZe ENCE
14:30 FURIA Spirit
15:45 Natus Vincere G2
15:45 BIG Imperial

Následovat pak budou zápasy vítězů proti vítězům a poražených proti ostatním poraženým. Každý tým tak dnes odehraje dva zápasy. V mnoha zápasech jsou favorité relativně jasní - od Heroic, FURIA či Cloud9 můžeme očekávat kvalitu, najdeme zde ale i velmi zajímavé zápasy. FaZe proti ENCE jako repete posledního finále nejspíše ukáží opravdové napětí, NaVi proti G2 jako repete posledního Major finále možná ještě větší. Je též otázkou, v jaké formě se ukáží NIP, jestli můžeme čekat tu kvalitu, na niž jsme zvyklí, nebo tu kvalitu, na niž jsme si museli zvyknout v posledních měsících za nepřítomnosti Nicolaie "device" Reedtze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama