Jirka Král ukončil svou YouTube kariéru
Zajímavosti Článek Jirka Král ukončil svou YouTube kariéru

Jirka Král ukončil svou YouTube kariéru

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

4. 9. 2018 01:55

Někdy je lepší v nejlepším přestat.

Reklama

Jeden z nejznámějších českých YouTuberů, osmadvacetiletý Jirka Král, oznámil ukončení své kariéry v dokumentu "Byl jsem YouTuber", který včera vydal na svém kanálu. 

Vysvětluje, že je právě na vrcholu a není si jistý, kam se dále posunout, takže je nejlepší čas vše ukončit. Jeho publikum vyrostlo a buď by musel začít tvořit obsah pro starší cílovou skupinu, anebo začít vymýšlet něco úplně jiného, ale to by jej již nenaplňovalo.

Ale úplně se ze světa nehodlá uklidit, můžete jej stále sledovat na sociálních sítích, kde bude společně se svou přítelkyní LittleKao odhalovat střípky ze svého života. Co bude dělat dál se můžeme jen domnívat, protože se s námi o to nepodělil.

Jirka má na svém kanále přes jeden milion odběratelů a poprvé jste si jej mohli všimnout v televizní reality show Farma. Svůj kanál věnuje především gamingu a vlogům jak ze svých cest, tak z každodenního života. Dokonce se objevil v žebříčku Forbesu 30 pod 30 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích. Spolu se svým bratrem provozuje kavárnu Zetko v pražském obchodním domě Kotva, která také slouží jako merchandise shop, herna a jeho vlastní studio, kde jej mohou potkat fanoušci. 

Mnozí jeho odběratelé nyní pláčou, ale většinou se setkal s velkou podporou jeho rozhodnutí a to i od svých YouTube kolegů. Tak i my mu držíme palce, ať se mu i nadále daří, i když bez Jirky na YouTube to bude trošku nezvyk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama