Již dnes startuje PUBG major turnaj
Esport PUBG Článek Již dnes startuje PUBG major turnaj

Již dnes startuje PUBG major turnaj

Robin Hegedus

Robin Hegedus

25. 7. 2018 20:55

Již dnes od 18:00 startuje PGI major turnaj ve hře PUBG!

Reklama

Dnes od 18.00 startuje první major turnaj ve hře PUBG! Celkem 20 týmu se popere o celkový prizepool dva miliony dolarů. Turnaj se koná 25. až 29. července v Mercedenz-Benz aréně, která se nachází v Berlíně.

Na své si příjdou jak fanoušci FPP, tak i fanoušci TPP, jelikož tato událost je rozdělena na dva turnaje v obou zmíněných formátech, které se odehrají BO8 systémem a pro každý je vyhrazený právě jeden milion dolarů. Kromě těchto turnajů je připravený community event: Týmy, které jsou složeny z dvou streamerů a dvou pro hráčů, bojují o co nejlepší výsledek, aby získaly peníze pro charitu dle svého výběru. Mezi streamery jsou taková jména jako Ninja, shroud či DR.DisRespect, takže se určitě bude na co dívat! Celkový plán akce můžete najít na obrázku níže: 

 

Již dnes startuje PUBG major turnaj

Rozdělení na TPP a FPP formát určuje také jednotlivé favority. Zatímco asijské týmy preferují TPP mód  což je řadí na horké kandidáty na celkové vítězství v TPP, evropské a americké týmy jsou pak favority v FPP. A které týmy vlastně postoupily? O evropské, americké a CIS kvalifikaci jsme vás již informovali. Další regiony jsou: Korea, Čína, Japonsko, Latinská Amerika, Océánie, Jižní Asie, Thajsko, Taiwan a Blízký východ. Regionů je zde opravdu mnoho, bude velice zajímavé sledovat, kterému se bude dařit nejvíc. Seznam týmů přikládám níže: 

Již dnes startuje PUBG major turnaj

Pokud vás jednotlivé týmy zajímají detailněji, doporučuji zkouknout krátká videa s představením jednotlivých regionů na PLAYERUNKNOWN´S BATTLEGROUNDS YT kanálu.

Spolu s PGI turnajem do hry přišly taktéž mikiny, které si můžete prohlédnout v klientu hry. Koupí této mikiny podpoříte svůj oblíbený tým. Dále každý, kdo se během turnaje přihlásí do klienta, obdrží PGI SPORTY SET, který se podobá PGI TITLE SETU, jenž byl rozdáván PUBG partnery v omezené době.

Celá akce samozřejmě bude streamovaná na Twitch a YouTube.   

Bluehole si opravdu dalo s promo této události záležet. Třeba pomocí bannerů přímo ve hře na mapě, očekávaní jsou tedy velká. Budete turnaj sledovat? Kdo si myslíte, že vyhraje? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama