Juventus nebude ve FIFA 20
Gaming Článek Juventus nebude ve FIFA 20

Juventus nebude ve FIFA 20

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

19. 7. 2019 15:04

Stará Dáma se ztratila.

Reklama

Se šokující zprávou přišlo Konami, když oznámilo, že Juventus se bude objevovat exkluzivně v jejich Pro Evolution Soccer 2020. S italskými šampiony totiž uzavřeli dlouholetou smlouvu, která zaručuje, že PES bude jedinou hrou, kde Juventus uvidíme.

Pro všechny příznivce konkurenční FIFA 20 od Electronic Arts to znamená, že si za "Starou Dámu" již nezahrají. Tedy ne pod jejich oficiálním názvem, logem ani dresy. Nyní se klub objeví pod jménem Piemonte Calcio s vlastním znakem i dresy. Naštěstí fotbalisty tato úprava nezasáhla, a tak i nadále uvidíme na hřišti Cristiana Ronalda a spol. Stejně tak tato změna neovlivní Chemistry ve FIFA 20 Ultimate Team.

Proč se EA rozhodlo pro tento název? Piemonte odkazuje na region, ve kterém se Juventus nachází - Piemont. Calcio znamená v italštině "kopnout".

Kromě Juventusu má PES 2020 i oficiální partnerství s týmy Manchester United, Bayern Mnichov a Arsenal, naštěstí pro fanoušky kopané od EA nejde o exkluzivní smlouvy, a tak mohou být nadále použity ve FIFA 20.

FIFA 20 vychází 27. září na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Zatímco PES 2020 vyjde už 10. září na PC, PS4, Xbox One, Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama