Kapitán Astralis zůstává na palubě další tři roky, kouč odejde
Esport CS:GO Článek Kapitán Astralis zůstává na palubě další tři roky, kouč odejde

Kapitán Astralis zůstává na palubě další tři roky, kouč odejde

Michael Douša

Michael Douša

23. 7. 2021 23:10

Gla1ve potvrdil prodloužení smlouvy, zonic ale údajně organizaci opustí

Reklama
Dánský stratég umlčel spekulátory a potvrdil svou oddanost dánské značce, kouč údajně oddanost nesdílí.

Lukas "gla1ve" Rossander podepsal tříletou dohodu s dánskou organizací, takže ho ve službách Astralis uvidíme až do léta 2024, ohlásil. Astralis nechtěli zaspat a zajistili si jeho přítomnost v dostatečném předstihu, jinak by hrozilo, že ho od prvního ledna příštího roku podepíše jiná organizace, podobně, jako to Astralis udělali jinému dánskému celku Heroic, když podepsali s Patrickem "es3tag" Hansenem dohodu ještě dřív, než se to povedlo jeho domovskému celku.

V komentáři gla1ve hovoří jak o svém citovém vztahu k organizaci, tak o stabilitě, kterou jeho nová smlouva přináší. "Ve svém srdci jsem prostě Astralis a ať se na to kouknu jakkoliv, tady se cítím doma."

Zároveň, moje přítelkyně očekává naše první dítě a bezpečí vědomí, že se setkám s porozuměním a flexibilitou, pro mě mnoho znamená.
- Lukas "gla1ve" Rossander 

Kapitán Astralis zůstává na palubě další tři roky, kouč odejde

Foto: Rostislav Douša, Grunex

 Velkou ztrátou pro dánský celek ovšem bude ztráta kouče Dannyho "zonic" Sorensena, který podle zdrojů HLTV.org a Jaxona v organizaci po konci roku nezůstane. Na jeho místo velmi pravděpodobně přijde kontroverzní Nicolai "HUNDEN" Petersen, o němž se šíří drby, že jeho spolupráce s Heroic se též chýlí ke konci, protože svůj tým nedoprovázel na první LAN po roce a čtvrt, IEM Cologne.

Gla1ve tak zůstává spolu s Lucasem "Bubzkji" Andersenem jediným, kdo má jistotu, že se v červené barvě Astralis bude ukazovat i v příštím roce. Emil "Magisk" Reif, Peter "dupreeh" Rasmussen a Andreas "Xyp9x" Hojsleth zatím nezveřejnili podrobnosti o své budoucnosti a zůstává tak otázkou, jestli budou dánskou organizaci reprezentovat i nadále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama