"Karrigana s Ropzem chci potkat buď na serveru, nebo se mnou v týmu," říká Frozen
Esport CS:GO Článek "Karrigana s Ropzem chci potkat buď na serveru, nebo se mnou v týmu," říká Frozen

"Karrigana s Ropzem chci potkat buď na serveru, nebo se mnou v týmu," říká Frozen

Michael Douša

Michael Douša

20. 9. 2022 17:35

Slovenská hvězda v exkluzivním rozhovoru vyjasnila vztah k bývalým spoluhráčům, ale také mnoho dalšího

Reklama
Slovenská hvězda v exkluzivním rozhovoru vyjasnila vztah k bývalým spoluhráčům, ale také mnoho dalšího.

Trio David "frozen" Čerňanský, Finn "karrigan" Andersen a Robin "ropz" Kool tvořili jádro kdysi velmi úspěšného týmu mousesports. To však bylo ještě před koronavirovou pandemií a všemi jejími nástrahami a od té doby se změnilo mnohé. V tomto případě asi nejdůležitěji to, že toto jádro je nyní rozpadlé do dvou týmů. Zatímco frozen je v MOUZ nasmlouván ještě na pěkně dlouho, ropz a karrigan se vydali cestou FaZe Clanu. A tam nyní boří všemožné rekordy.

"Finn je můj dobrý kamarád, takže jim to přeju," tvrdí frozen. "Takže jen doufám, že se jednou potkáme na serveru proti sobě, nebo v jednom týmu," uzavřel otázku vztahu se svými bývalými týmovými kolegy slovenský ostrostřelec. Ten sám nemá v současnosti týmovou situaci úplně stabilní, v MOUZ se střídají hráči téměř jako na běžícím páse, v týmu se dlouho neohřál třeba i legendární Nathan "NBK" Schmitt, kterého vystřídal Jon "JDC" de Castro, nově zase přišel do týmu izraelský talent Dorian "xertioN" Berman místo litevského střelce.

Co ke všem obdobným rozhodnutím vedlo a jaké je hrát v týmu samých mladých talentů s minimálními zkušenostmi na velkých turnajích? Komu fandí na české scéně a chtěl by se na ni vrátit? To a ještě mnohem více v exkluzivním rozhovoru pro Grunex:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama