Katerinasuki jako jediná Češka na ZOWIE DIVINA PUBG turnaji
Esport PUBG Článek Katerinasuki jako jediná Češka na ZOWIE DIVINA PUBG turnaji

Katerinasuki jako jediná Češka na ZOWIE DIVINA PUBG turnaji

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

11. 2. 2019 17:52

Esport je stále populárnější a po boku největších mužských lig vznikají také dámské turnaje.

Reklama

Esport je v moderní světě stále více skloňovaným slovem a s tím roste i jeho hráčská a zároveň divácká základna. Není tedy divu, že po boku největších esportových lig vznikají také dámské turnaje. K jedním z nich patří i série ZOWIE DIVINA, jejíž počátky se datují už k roku 2011 a hře Starcraft 2. A právě další z DIVINA turnajů začíná už dnes v Šanghaji, tentokrát však v populární hře Playerunknown's Battlegrounds a má dokonce českou zástupkyni.

Katerinasuki jako jediná Češka na ZOWIE DIVINA PUBG turnaji

Katerinasuki obdržela do turnaje přímou pozvánku a bude jedinou českou hráčkou bojující o prizepool v celkové výši asi 300 000 Kč. Jejími soupeřkami budou prvotřídní hráčky z celého světa. Do turnaje se přihlásilo přes 300 zájemkyň, přičemž přímou pozvánku následně obdrželo pouze 42 z nich. Zbytek, do celkového počtu 48, pak doplnily hráčky z čínské a thajské kvalifikace.

Pár dní poté, co se Kateřina vrátila z Dubaje, kde se účastnila PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile Star Challenge Global Finals spolu s dalšími čtyřmi streamerky z Evropy, kde si zahrály mezi profesionály jako "full-send" tým streamerek ve finále první PUBG mobile lize, se musela aklimatizovat a cestovat do Číny na finále ZOWIE DIVINA PUBG.

První hry se odehrají už dnes, půjde však pouze o úvodní "duo show". Skutečné vyvrcholení celého turnaje můžeme očekávat mezi 14. a 16. prosincem. Začátek je všechny čtyři hrací dny naplánován na 18:00. Sledujte INSTAGRAM Káťi, kde pravidelně se svými fanoušky komunikuje. Stream bude probíhat na Twitch.tv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama