Kde najít tanky ve Fortnite?
Gaming Fortnite Článek Kde najít tanky ve Fortnite?

Kde najít tanky ve Fortnite?

Anna Marchalová

Anna Marchalová

28. 4. 2022 11:36

Kde najít a jak používat silně obrněné tanky?

Reklama

S příchodem druhé sezóny třetí kapitoly se do hry dostaly tanky, které se takřka hned staly absolutní silou ve Fortnite. Níže si řekneme, kde je možné tanky najít.

Není strašidelnějšího zvuku, než zvuk jedoucího tanku. Hlasitý rachot a výbušná palebná síla nutí hráče skrývat se před těmito obřími kovovými monstry. Sice není nemožné sejmout tank, ale je to pořádná makačka, zvlášť když na něj jdete sólo.

Získání tanku je momentálně nejspolehlivější způsob, jak se dostat až do samotného závěru hry, pokud však nenarazíte na mimořádně schopné hráče, pro které není tank žádnou výzvou.

Kde najít tanky ve Fortnite?

Umístění tanků

Na začátku sezóny se objevilo osm tanků. Nyní, díky vítězstvím jednotek odboje, zbývají pouze čtyři tanky.

Místa, kde je možné nalézt tank:

  • Command Cavern East
  • Command Cavern West
  • The Fortress
  • Tilted Towers

Kde najít tanky ve Fortnite?

Jak používat tank?

Tank je na používání velmi jednoduchý. Stačí do něj vlézt jako například do auta a můžete s ním jezdit. Můžete jej ovládat a zároveň střílet z kanonu. Navíc si můžete přepnout na termální senzor, se kterým vidíte dokonale i v mlze.

Do tanku se vejdou až čtyři hráči s tím, že jeden je velitel, který řídí tank a určuje tak jeho dráhu. Druhý hráč, kulometník, střílí z kulometu, který je součástí tanku. Zbylí dva hráči si mohou vlézt na volná místa, ze kterých však mohou používat pouze své vlastní zbraně z inventáře.

Kde najít tanky ve Fortnite?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama