Kdo o víkendu postoupí do SAZKA eLEAGUE v CS:GO?
Esport CS:GO Článek Kdo o víkendu postoupí do SAZKA eLEAGUE v CS:GO?

Kdo o víkendu postoupí do SAZKA eLEAGUE v CS:GO?

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

27. 3. 2020 10:21

Sledujte finále kvalifikací SAZKA eLEAGUE CS:GO 27. a 29. března na streamu.

Reklama

Víkendové finále kvalifikací SAZKA eLEAGUE ve fenomenální střílečce Counter-Strike: Global Offensive je tady! Již tento pátek 27. března a neděli 29. března se odehrají zápasy, které pošlou čtyři týmy do největší česko-slovenské esportové ligy SAZKA eLEAGUE. V ní se mohou těšit na celkovou finanční dotaci ve výši 1 600 000 Kč, která se skládá nejen z prizemoney, ale také z pevně dané finanční podpory pro zapojené organizace.

Původně plánované offline finále se vzhledem k současné situaci a vládním nařízením odehraje online a týmy se utkají z bezpečí svých domovů. O žádný zápas ale nepřijdete! Oba víkendové dny budou vysílané na oficiálním twitch kanále SAZKA eLEAGUE. Vysíláním vás provedou zkušení komentátoři DeeThane, Kaparzo a Mishek.

Sledujte finále kvalifikací na twitchi

Finální zápasy se odehrají již tenhle pátek 27. března od 15:00 a neděli 29. března od 13:00. Celkem se odehrají 4 rozhodující zápasy, ve kterých půjde skutečně o všechno, protože jejich vítězové postupují rovnou do play-off.

 

Kdo se utká o postup do SAZKA eLEAGUE?

Osmička nejlepších týmů z kvalifikace se utká o svoje místo v hlavní části ligy v rozhodující BO5 sérii.

Pátek 15:00 -  FerrariPeek  vs. eEriness E-BLUE   TEAM GRAVITY  vs. Absolute Legends Neděle 13:00 - kopec srandy  vs.  Inside Games  Vikingekrig Esports  vs. DEFEATERS  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama