Kdo postoupí do velkého podzimního finále BLAST PREMIER?
Esport CS:GO Článek Kdo postoupí do velkého podzimního finále BLAST PREMIER?

Kdo postoupí do velkého podzimního finále BLAST PREMIER?

Nicolas Heller

Nicolas Heller

28. 11. 2020 23:44

Zápasy o postup do BLAST PREMIER Fall 2020: Finals už v neděli.

Reklama

Čtvrtfinále Fall Showdown, kde se střetly týmy, které lépe zvládly první kolo pavouka, je minulostí. V single-elimination pavouku proti sobě světové týmy nastoupily poprvé v pondělí s jediným cílem a to postoupit do prestižního finále podzimní části BLAST PREMIER a ukrojit si část z prizepoolu ve výši $150,000. To se nakonec podařilo nejlepším čtveřici. Postup si vybojoval Team Liquid, Cloud9, brazilská pětice FURIA a ve hře zůstává také slovenská naděje David "Frozen" Čerňanský se svým mousesports.

Zápasy o postup, následné podzimní finále a také velkolepé BLAST PREMIER Global Final 2020 můžeš sledovat s českým komentářem na twitch.tv/czctv. Na streamu si zasoutěžíme o kredity na ifortuna.cz a speciální slevový kupón si pro tebe připravilo také CZC.cz.

Právě Frozenův tým se nyní nachází ve skvělé formě. V prvním kole zdolali tým Frozenova krajana Styka a ve čtvrtfinále si troufli na favorizované Heroic, kde po strhujících třech mapách deklasovali druhý nejlepší tým světa. Drama si v prvním kole užil také tým Liquid. Ten málem zaskočili dobře hrající MAD Lions. FURIA si svoje místo v zápase o postup vysloužila nejprve velmi těsnou porážkou outsiderů z Isurus a poté suverénním výkonem na Infernu a Trainu proti Virtus.pro. Cloud9 prošli poněkud hladce přes legendární Ninjas in Pyjamas a ve čtvrtfinále na ně nestačili Complexity.

29.11. - Zápasy o postup do Fall: Finals 2020 16:30 FURIA vs. Team Liquid 19:30 mousesports vs. Cloud9

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama