Kněz tvoří netoxický Minecraft server
Zajímavosti Článek Kněz tvoří netoxický Minecraft server

Kněz tvoří netoxický Minecraft server

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 12. 2019 16:09

Pomůžete mu?

Reklama

I když jste kněz, stále se můžete věnovat moderním technologiím. Jedním z takových příkladů je Robert Ballecer, bývalý technologický blogger, který svým fanouškům na Twitteru nabídnul server na jedné z mnoha her. Přes 60% hlasů si vysloužil Minecraft, a tak se do toho Ballecer pustil.

Jeho cílem bylo vytvořit místo pro hráče, kteří chtějí méně toxickou komunitu.

Pozvete kamarády, kteří chtějí být kreativní, nechtějí být toxičtí a díky tomu vytvoříte prostředí, ve kterém mohou lidé vyjádřit sami sebe a zároveň si získat kamarády. A to je ta nejdůležitější věc. To je to, čeho chci dosáhnout se svým serverem.

A jak se dívá na to, že se kněz věnuje moderním technologiím.

Nejdříve se spousta lidí divila- vidíte chlapa v tomhle oděvu, který mluví o posledních nabídkách Googlu nebo o tom, jak položit kabel napříč Atlantikem. A nerozuměli tomu, protože tyto dvě věci přeci nejdou dohromady. Po čase si ale uvědomili, že vím, o čem mluvím, a zkrátka jsme se rozhodl být knězem.

V tuto chvíli Ballecer svůj server testuje, pokud mu chcete pomoct s vytvořením netoxické komunity a takového malého „sociálního experimentu“, zamiřte na server minecraft.digitaljesuit.com.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama