Komentátorka Cinnpie sváděla čtrnáctiletého kluka, nyní říká, že sama byla objetí pedofilie
Zajímavosti Článek Komentátorka Cinnpie sváděla čtrnáctiletého kluka, nyní říká, že sama byla objetí pedofilie

Komentátorka Cinnpie sváděla čtrnáctiletého kluka, nyní říká, že sama byla objetí pedofilie

David Jiránek

David Jiránek

6. 5. 2021 15:32

Po roce od skandálu Cinnpie otočila, údajně byla ona sama terčem pedofílie.

Reklama

Před rokem šokovala herní komunitu Super Smash Bros. kauza s ohledně pedofilie komentátorky Cinnamon "Cinnpie" Dunson. Ta tehdy měla svádět teprve čtrnáctiletého Troye "Puppeh" Wellse.

Puppeh tehdy obvinili Cinnpie z pedofilie, ke které mělo dojít v roce 2016. Cinnpie bylo v tu dobu 23 let. Slečna s klučinou flirtovala a posílala mu zprávy se sexuálním podtextem.

Cinnpie byla následně zabanována ze všech turnajů a označena za sexuální predátorku. Od té doby o ní nikdo neslyšel. Až po roce Cinnipie vystoupila z internetového stínu a přišla s vyjádřením. V něm popírá pedofilii nebo nucení další osoby do vztahu.

Ve svém Tweetu Cinnpie vysvětluje, jak byla nezodpovědná v daném věku. Jenže dále mluví o naprosto odlišné situaci s 40letou osobou, predátorem v Smash komunitě. Ten jí údajně využíval v době, kdy byla nevinná.

Víceméně tak Cinnpie omlouvá své činy jiným špatným děním. V terapii dle svých slov bude pokračovat, nicméně již teď začala podnikat právní kroky. Její reputace byla prý poškozena a ovlivnila tak celý její život, stojí v textu od právnické firmy. Nejspíše se bude soudit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama