Konami se zatím nevydaným PES 2019 řeší nečekané problémy
Gaming Článek Konami se zatím nevydaným PES 2019 řeší nečekané problémy

Konami se zatím nevydaným PES 2019 řeší nečekané problémy

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

4. 6. 2018 15:59

Nečekané problémy musí nyní řešit Konami u připravovaného nového ročníku fotbalového Pro Evolution Soccer

Reklama

Konami se zatím nevydaným PES 2019 řeší nečekané problémy

Vydání dalšího dílu oblíbeného fotbalového simulátoru Pro Evolution Soccer, zkráceně PES 2019 se nezadržitelně blíží. Ačkoliv by si vývojáři přáli, aby se vzhledem k neustále se snižujícímu času do vydání, hra blížila jakési finální verzi, objevují se další a další problémy.

U těchto her jsou jedním z hlavních bodů licence. PES se ještě donedávna mohl pyšnit licencí na Ligu mistrů - nejprestižnější fotbalovou soutěž pořádanou Evproskou asociací. Jenže i o to letos v dubnu hra přišla. Po dlouhých 10 letech. A další problém se objevil nyní.

V loňském ročníku PES 2018 jsme v rámci Bundesligy - nejvyšší německé fotbalové soutěže mohli najít jediný klub, pod správným jménem a se všemi jeho aspekty přesně tak, jak je ve skutečnosti. Někteří možná víte, tímto týmem byla Borussia Dortmund, ve které v nepříliš vzdálené minulosti působili i naši tuzemští fotbalisté jako například Tomáš Rosický nebo Jan Koller. Jenže ani německé Borussie se v letošním ročníku nedočkáme. Jak bylo včera oznámeno, dohoda mezi klubem a Konami (vývojář PES) byla předčasně ukončena. Oficiální důvod nebyl uveden.

Opět to tedy vypadá, že ani letos se žádné revoluce nedočkáme a fotbalový trůn v žánru her bude opět patřit konkurenční sérii FIFA od EA Sports. Pokud však patříte mezi dlouhodobější fanoušky právě této hry a nebo jí chcete dát šanci, můžete tak učinit 28. srpna, kdy hra vyjde pro PlayStation 4 a Xbox One nebo 30. srpna, kdy se hra dostane i na PC.

Připomenout si, co nový ročník přinese, můžete v našem starším článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama