Konec Fortnite?
Gaming Fortnite Článek Konec Fortnite?

Konec Fortnite?

Thundarr

Thundarr

14. 10. 2019 21:00

To opravdu není konec, ale fámy momentálně zaplavují internet.

Reklama

Taky jste dnes pustili Fortnite a koukáte jen na jednu malou černou díru? Panika se šíří internetem, první myšlenky a fámy padly samozřejmě na to, že společnost Epic vydělala již dost peněz a rozhodla se hru smazat a ukončit. 

Nejpravděpodobnější varianta je, že přijde něco jako druhá verze Fortnite, kde se objeví i nový ostrov, jelikož původní mapa zmizela. Pravdou je, že momentálně vlastně nikdo nic neví, vše jsou jen spekulace. Je ale zábavné sledovat tolik lidí v herním světě, jak se dívají nepřetržitě na jednu černou díru.

Opravdu se nedivíme, že je Fortnite nejvýdělečnější Battle Royale hrou na světě. Vývojáři z Epic Games opravdu umí tvořit speciální eventy. Je až zarážející, jak se povedlo utajit něco tak obrovského, napnout miliony lidí po celém světě a zvednout vlnu napětí a očekávání. 

Momentálně na Twitchi sleduje Fortnite hru takřka 500 000 diváků (dříve to bylo i více než 1.5 milionu hráčů). A všichni koukají pouze na černou díru. Nezbude opravdu nic jiného, než počkat co si Epic games připravil. 

Pokud byste se chtěli podívat na novinky na stránkách Epic Games, zjistíte, že i tam vysílají vývojáři černou díru z kanálu Fortnite Twitch.tv.

Nejvíce nás pobavil youtube kanál Alkana. Zde se můžete kouknout na smetánku Youtube, jak si trošku utahují z tohoto "Fortnite boha".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama