Konečně PUBG pod 20 EUR - oblíbené battle-royale poprvé ve slevě
Gaming PUBG Článek Konečně PUBG pod 20 EUR - oblíbené battle-royale poprvé ve slevě

Konečně PUBG pod 20 EUR - oblíbené battle-royale poprvé ve slevě

Jakub Osička

Jakub Osička

20. 6. 2018 15:02

Pokud jste dosud mánii kolem Playerunknown's Battlegrounds nepodlehli, možná nastal správný čas.

Reklama

Pokud jste dosud mánii kolem Playerunknown's Battlegrounds nepodlehli, možná nastal správný čas. Hra se totiž historicky poprvé dostala na Steamu do slevy. Nyní za ni místo necelých 30 EUR zaplatíte pouze 19,99 EUR!

Slavíme

Ptáte-li se, k jaké příležitosti vývojáři slevu spustili s předstihem oproti běžným letním slevám, máme pro vás oficiální odpověď - prý jde o oslavu 50 milionů prodaných kopií. Zmíněna je také skutečnost, že při započítání mobilní verze hry je evidováno více než 400 milionů hráčů této hry na celém světě. 87 milionů z nich hraje PUBG každý den. Samozřejmě je ale třeba znovu zdůraznit, že velká čísla přináší především mobilní verze, která je zdarma.

Otázkou však je, jestli nejde spíše o předběhnutí konkurence, protože většina her na Steamu se objeví už tento týden v pravidelných letních slevách. To, že se Playerunknown's Battlegrounds do slev konečně dostane, jsme předpovídali už v našem článku ZDE. Důvodem ale možná ani nemusí být oslavy hráčů, nýbrž spíše snaha obnovit hráčskou základnu kvůli rozmachu konkurence - převážně Fortnite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama