Korn odehráli koncert v AdventureQuest 3D
Zajímavosti Článek Korn odehráli koncert v AdventureQuest 3D

Korn odehráli koncert v AdventureQuest 3D

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

22. 8. 2019 13:03

Ne tak naživo, jak se čekalo.

Reklama

Populární nu-metalová skupina Korn odehrála 20. srpna svůj koncert v ne už tolik populární hře AdventureQuest 3D, i v jejím 2D provedení AQWorlds. Ačkoliv tvůrci z Artix Entertainment mluvili o live koncertu, zase tak živé to teda nebylo. Ano, celou kapelu včetně loga a ikonické hadrové voodoo panenky známé z přebalu alba Issues sice ztvárnili v herní podobě, ale z reproduktorů jste mohli slyšet songy ve stejné kvalitě jako třeba z CD či některého streamovacího zařízení.

Nicméně tímto příjemně obohatili in-game soundtrack minimálně pro fanoušky Kornů. Kalifornská kapela se tak zařadila mezi interprety, kteří se stali součástí herního světa podobně jako třeba DJ Marshmello, ten si zase zahrál v mnohem známější a oblíbenější hře Fortnite. Kromě výborné muziky k poslechu hráči ještě dostávali i unikátní loot, jako třeba armor, zbraně atd. Celkově se jednalo o zábavné zpestření hry.

Ve zkratce si ještě můžeme říct, co vlastně AdventureQuest 3D je. Jedná se o cross-platformové MMORPG, které si můžete na Steamu zahrát zdarma, nicméně v early-access verzi. Kromě toho si jej můžete stáhnout i na mobilních zařízeních s operačními systémy Android a iOS. V podstatě, jak to u MMORPG bývá, běháte po světě, expíte, lootujete, honíte se za lepším equipem, zabíjíte bossy v dungeonech a to vše s tisíci dalšími hráči či s vašimi přáteli.

Koho AdventureQuest 3D či jeho ekvivalent Worlds zaujal, může si více informací zjistit na oficiálních stránkách hry zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama