Kvalifikace LYNX PUBG Solo cupu za námi
Esport PUBG Článek Kvalifikace LYNX PUBG Solo cupu za námi

Kvalifikace LYNX PUBG Solo cupu za námi

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

19. 9. 2018 15:21

Podívejte se na výsledky kvalifikace LYNX PUBG SOLO cupu!

Reklama

Jak jistě víte, pod záštitou značky LYNX probíhá Solo PUBG Cup o herní počítač LYNX Grunex ProGamer 2018. Turnaj se hraje na mapě Erangel, kvalifikace se odehrála Bo3 formátem a na samotné finále jsme si připravili kompetitivní Bo5 formát. Nejlepším hráčům, kteří projevili zájem si vyzkoušet prostředí offline akce a okusit atmosféru profesionálního hráče, bude umožněno si zahrát v RE-PLAY studiu! Do finále se z kvalifikací, ve kterých bylo registrováno vždy přes 512 hráčů, probojovalo nejlepších 72 bojovníků. 

Finále bude jistě nabité akcí a nalezneme v něm již zkušené hráče. Své zastoupení zde mají streameři justMura a Odstrelovac. Nechybí ani vítěz jednoho z minulých turnajů Da3wo, vítězové GLL Wingmanu Goes a zuppaa, účastník Broadcaster Royale elwzoy nebo spajKKův duo partner na ESL PUBG Charity turnaji Double.

Vyhraje někdo ze zmíněných hráčů nebo si cenu pro vítěze odnese nováček na PUBG scéně? 

Sleduj průběh LYNX PUBG Solo Finále online na platformě Twitch.tv!

Start finále je naplánovaný na neděli 23.9.2018 od 13:00 hodin. O zábavu se postará známá streamerská dvojice Mazarini a spajKK, kteří budou tento turnaj komentovat přímo z RE-PLAY studia na Mazariniho Twitch kanale. Stream by si neměli nechat ujít všichni PUBG eSport nadšenci, kteří dychtí po napínavé atmosféře kompetitivního PUBG.

Mrkni se na nejpovedenější Highlighty z kvalifikací.

Legendární headshot "AWMkem" hráče Aresz_ 

Hráč smiLLey a "lovení užovek"

TwisterrTv a jeho "granátek" na vítězství

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama