Larian Studios oznámilo Baldur's Gate 3
i Zdroj: Larian Studios
Gaming Baldur's Gate 3 Článek Larian Studios oznámilo Baldur's Gate 3

Larian Studios oznámilo Baldur's Gate 3

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

8. 6. 2019 16:57

Legenda se vrací.

Reklama

Po různých spekulacích, odhadech a diskuzích ohledně významu římské číslice 3, kterou nedávno umístili na svůj twitterový účet belgičtí vývojáři z Larian Studios, se nyní potvrdilo, že skutečně půjde o Baldur's Gate III. Další díl legendárního RPG se představil během live streamu Google Stadia Connect. Podívejte se na horrorový trailer níže.

Ačkoliv je v názvu číslice 3, nebude se jednat o pokračování dvojky, která vyšla před 18 lety (včetně datadisku Shadows of Amn). Půjde o zcela nový příběh s novými problémy ze světa Forgotten Realms. Váš dobrodruh se společníky, které naberete cestou, tak půjde vstříc novým výzvám. Kromě singleplayeru nebude chybět ani možnost si zahrát s přáteli. Bohužel víc Larian Studios nevyzradilo. Že ale nepůjde o odfláknuté RPG, nám zaručuje samotná značka vývojářů, kteří v posledních letech vytvořili jedny z nejkvalitnějších RPG titulů na trhu (Divinity: Original Sin 1, 2).

Datum vydání zatím není známo, ale jde předvídat, že tento rok to ještě nebude. Kromě Google Stadia se taktéž neví, na kterých dalších platformách bude Baldur's Gate 3 dostupné, ale opět se dá tipovat, že minimálně na PC se hra objeví. Samotné Larian Studios si moc na exkluzivity nepotrpí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama