League of Legends oznamuje spolupráci s Nike a BAPE
Zajímavosti Článek League of Legends oznamuje spolupráci s Nike a BAPE

League of Legends oznamuje spolupráci s Nike a BAPE

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 9. 2020 15:20

Prestižní značky a prestižní hra.

Reklama

Spolupráce herních značek a tvůrců oblečení není zas tak nic nezvyklého. Například Primark pravidelně přináší oblečení a další doplňky inspirované díly Call of Duty, Fortnite je kapitolou sama pro sebe. Ale co značky, které prodávají trička za několik tisíc korun?

V tom má zkušenost League of Legends. To v minulosti uzavřelo partnerství s Louis Vuitton, díky kterému vznikla nejen kolekce oblečení, ale také speciální skiny do hry dostupné za herní měnu. A nyní přichází další podobné spolupráce.

Ty jsou rovnou dvě, přičemž obě míří hlavně na Asii. První vznikla se značkou AAPE By A Bathing Ape, zkráceně BAPE. Tato značka sice není u nás tolik rozšířena, renomé má ale podobné jako například Supreme nebo Anti Social Social Club. BAPE vytvoří v rámci partnerství svou vlastní kolekci oblečení, v níž najdeme například tričko, bundu, boty nebo čepici. Kolekce se představí 18. září. Do League of Legends zase zamíří speciální True Damage Yasuo Prestige Edition, a to 25. září.

V druhé spolupráci figuruje u nás mnohem známější značka Nike. V rámci tohoto partnerství sice nevznikne žádný skin, zato si ale zamlaskají milovníci čínských celků a klasických rysů bot Air Jordan. Vznikne totiž kolekce s logy čtyř čínských esportových týmů, které postoupily na světový šampionát, vedle toho i mikiny s různými motivy z League of Legends a pár bot Air Jordan 1 High Zoom CMFT, které by měly mít na sobě symbol Summoner’s Rift. Zde bohužel není známé datum vydání či dropu.

League of Legends oznamuje spolupráci s Nike a BAPE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama