[Leak] Overwatch 2 vyjde možná již letos
Gaming Článek [Leak] Overwatch 2 vyjde možná již letos

[Leak] Overwatch 2 vyjde možná již letos

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

10. 1. 2020 11:54

Uniklo potencionální datum.

Reklama

Na BlizzConu 2019 byl oznámen druhý díl populární first-person střílečky Overwatch. Pro někoho překvapením, pro jiné zas očekávaným krokem ze strany Blizzardu kvůli pomalu snižující se komunitě aktivních hráčů. Nicméně kromě toho, že druhý díl bude esteticky vylepšenou jedničkou s nově přidanými PvE módy, jsme se již nic více nedozvěděli. Především nás zajímá, kdy si jej budeme moci zahrát.

Nyní vysvitlo slabé světélko naděje. Podle omylem zveřejněného příspěvku na twitterovém účtu Playstation Brazil by Overwatch 2 mělo vyjít někdy během tohoto roku. Brazilský portál Voxel stihl pořídit screenshot postu, který začíná slovy "2020 se stane rokem, kdy vyjde Overwatch 2 na PS4", dále pak pokračuje odkazem na listopadové interview s asistentem režie Aaronem Kellerem.

[Leak] Overwatch 2 vyjde možná již letos

Dost možná se jedná jen o chybně podanou zprávu týmu Playstation Brazil, kteří pouze předpovídají, že by Overwatch 2 mohlo vyjít letos pro PS4. Blizzard každopádně nepodal žádné vyjádření k této kauze, ani nikdy nepadla zmínka o možném roku, natož datu vydání. Podle vývojářů by hra neměla být dříve spuštěna, než vše bude do puntíku hotové.

Tento potencionální únik informací je tedy nutné brát s velkou rezervou, ostatně jak tomu vždy bývá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama