lepsi-hrani-s-vetsim-obrazem
Technologie Článek Lepší hraní s větším obrazem

Lepší hraní s větším obrazem

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

19. 1. 2016 15:19

Poohlížíte se po novém stroji? Zkuste nový AiO od MSI

Reklama

Společnost MSI představuje herní All-in-One PC Gaming 24. Díky výkonnému hardware tento systém zvládne nejnovější hry na vysoké detaily. Velký 24" Full HD displej nabízí rychlou dobu odezvy pro co nejlepší herní zážitek. Pomocí HDMI vstupu pak můžete připojit konzoli a využít skvělý displej při hraní s přáteli. Ten se navíc pyšní technologií MSI Anti-flicker, která omezuje blikání obrazovky, a snížením vyzařovaného modrého světla díky chytře stabilizovanému napájecímu proudu, čímž snižuje namáhání a únavu očí.

MSI Gaming 24 je osazen novou platformou Intel Skylake-H s nižší spotřebou a vyšším výkonem procesoru. Podporuje až 32 GB DDR4 pamětí v dvoukanálovém zapojení pro zpracování těch nejnáročnějších úkolů. Pro hraní nejnovějších her je přítomna grafická karta NVIDIA GeForce GTX 950M nebo 960M (dle konfigurace), a to rovnou se 4GB GDDR5 paměti, což je 2× více než nabízí konkurence. Stabilní připojení je zaručeno díky síťovým kartám Intel Wireless-AC 3165 (Wi-Fi)  a Killer E2400 (ethernet), které navíc umí upřednostňovat herní data.

Super RAID 4 nabízí ohromnou rychlost úložiště, a to až 32 Gb/s. Abyste si vychutnali multimediální obah na maximum, je Gaming 24 vybaven zvukovou technologií Nahimic Audio Enhancer 2.0 s několika novými funkcemi. Rychlé nabíjení mobilních zařízení pomocí USB Super Charger je nyní ještě rychlejší díky dvakrát vyšší energií.

 

  • 2× VÍCE GRAFICKÉ PAMĚTI
    • GeForce GTX 950M a 960M zaručují vysoký výkon pro hraní nejnovějších her. V MSi Gaming 24 navíc mají dvakrát více grafické paměti než nabízí konkurence.
  • DOKONALÝ OBRAZ S ULTRA HD*
    • Ultra HD (4K) rozlišení je 4× vyšší než 1080p a má mnohem lepší kvalitu obrazu. S takto vysokým rozlišením uvidíte i ten nejmenší detail. * Dostupné pouze v některých zemích
  • DRAGON EYE
    • MSI Dragon Eye umožňuje hráčům sledovat YouTube videa čiTwitch streamy během hraní her, a to vše na jednom displeji. Ať už sleduješ turnaj, návod na hru či oblíbeného streamera, s Dragon Eye již nemusíš přepínat mezi jednotlivými okny.

 

DOČASNÝ BUNDLE S HROU RAINBOW SIX: SIEGE

Lepší hraní s větším obrazem

Spoj síly a všechny poraz. Rainbow Six je elitní týmová hra s týmy speciálních jednotek z celého světa. Nabízí nový herní styl, ve kterém poznáte realitu boje s teroristy. Zvol si svou stranu a s týmem společně všechny poraz. Získej plnou verzi této nové pecky při koupi * AiO PC MSI Gaming 24. * Promoční akce je dostupná po omezenou dobu

Lepší hraní s větším obrazem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama