Life Is Strange: Before the Storm láká trailerem k 3. epizodě
Gaming Článek Life Is Strange: Before the Storm láká trailerem k 3. epizodě

Life Is Strange: Before the Storm láká trailerem k 3. epizodě

Jakub Osička

Jakub Osička

7. 12. 2017 13:57

Prequel naší srdcovky Life Is Strange vrcholí třetí epizodou. Konečně odhaluje trailer.

Reklama

Fanoušci nesmrtelné emoční horské dráhy v podobě úžasné příběhovky Life Is Strange se letos dočkaly prequelu Before the Storm, který svým příznačným názvem jasně naznačuje, že se jeho děj odehrává před událostmi původní hry. Na jeho vývoji ale nepracovalo studio DONTNOD, nýbrž tým Deck Nine. Nyní se blížíme do finiše - máme tady konečně trailer ke třetí epizodě.

Hell is empty and all the devils are here...

Ač se fanoušci původně dosti zásadně obávali, že tento titul nedostojí kvalitě původního Life Is Strange, vše bylo zažehnáno hned s vydáním první epizody. Deck Nine zkrátka ukázali, že jsou skutečnými fanoušky tohoto počinu, a nenechali nic v náhodě. Opět nás provázejí skvělé postavy, zajímavá zápletka a význam rozhodnutí, byť tentokrát možná hned na první pohled trochu menší, neboť odpadl faktor vracení času.

Třetí epizoda s názvem Hell is Empty je zároveň poslední (nepočítáme-li bonusovou epizodu v deluxe verzi) a příběh by zde měl vrcholit. Zapište si proto do kalendářů datum 20. prosince, neboť právě tehdy se do pokračování příběhu Chloe a Rachel můžete opět ponořit. Na trailer mrkněte zde. Upozorňujeme ale, že může obsahovat spoilery k prvním epizodám!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama