LOBBY – jediný gamingový víkend v roce, na kterém nesmíš chybět!
Gaming Článek LOBBY – jediný gamingový víkend v roce, na kterém nesmíš chybět!

LOBBY – jediný gamingový víkend v roce, na kterém nesmíš chybět!

Jiří Slavík

Jiří Slavík

16. 4. 2021 13:56

LOBBY – jediný gamingový víkend v roce, na kterém nesmíš chybět!

Reklama

Už tento víkend nažhav svůj Twitch a buď součástí 3. ročníku herního projektu Lobby, který organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Kvůli celosvětové situaci se letos akce musí uskutečnit pouze online, ale to nebrání tomu, aby se z 17-18. 4. stal jeden z největších gamingových víkendů u nás. A ty už se určitě ptáš, co tě na streamu čeká. V letošním ročníku toho pro tebe máme opravdu požehnaně! Kromě hlavních finálových bitev v Counter-Strike: Global offensive a League of Legends o prizepool v hodnotě 50 000 Kč se můžeš těšit také na zajímavý program, budeš si moci zasoutěžit o velmi hodnotné ceny, zhlédnout nejdůležitější momenty z rozhovorů se známými streamery nebo se zapojit do zajímavého herního kvízu.

LOBBY – jediný gamingový víkend v roce, na kterém nesmíš chybět!

V sobotu 17. dubna od 17:30 na kanále twitch.tv/kaparzogo proběhne finálová bitva v CS:GO formátem BO3 mezi Dark Tigers a ECLOT, kteří v tomto turnaji o prizepool v hodnotě 25 000 Kč zatím nepoznali hořkost porážky a poradili si se soupeři v kvalifikaci i následném play-off. O své zkušenosti se podělí a celým dnem tě provede komentátorské duo David “KAPARZO” Lacina a Ondřej “LELEK” Kvarda, takže se rozhodně máš na co těšit a o zábavu určitě nebude nouze. Kromě toho ti streamer RobDiesALot prozradí, jaký je rozdíl mezi streamem v anglickém a českém jazyce, co si myslí o pravidlech na Twitch.tv nebo na jaké hry nedá dopustit.

Neděle 18. dubna bude svátek pro všechny fanoušky League of Legends, protože se od 18:30 na kanále twitch.tv/idyiom uskuteční finálová bitva mezi Vikingekrig a Rulers esport, opět ve formátu BO3. Tyto týmy prošly naší kvalifikací a následným play-off jako nůž máslem a všichni jsme zvědaví, jak dopadne jejich finální souboj. Tento den bude mít pod palcem oblíbený Ondřej “IDYIOM” Ospálek a Tomáš “TOKU” Kurka. Navíc se můžeš těšit na ostříleného tankistu Marty_vole, který se s tebou podělí o největším zlomu v jeho životě, jak se mu líbí v týmu TRIFI nebo jak vidí svoji kariéru do budoucna a u toho prostě nesmíš chybět.

Tak nad čím ještě váháš? Přijď podpořit svůj oblíbený tým, vyhrát pro sebe nějakou hezkou a hodnotnou cenu a užít si s námi nadupaný víkend plný gamingu. Svět LOBBY čeká jen na tebe!

Celá akce by se nemohla uskutečnit bez našich skvělých partnerů, kterým tímto děkujeme.

Hlavní partner: Semtex energy

Speciální partneři: Canyon gaming, DX Racer

Mediální partneři: Grunex, Playzone

Ceny pro hráče a do soutěží věnovali: Footshop, GrindTech, Business Logic, E-blue, Avast, Instinkt

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama