LOBBY otevřelo brány kvalifikacím!
Gaming Článek LOBBY otevřelo brány kvalifikacím!

LOBBY otevřelo brány kvalifikacím!

Tomáš Kurka

Tomáš Kurka

9. 2. 2020 00:18

Přijďte do Zlína jako hráč nebo divák, a vyhrajte skvělý prizepool pro svůj tým!

Reklama

Po úspěšném startu v minulém roce přichází druhý ročník gamingové akce LOBBY, která spojuje hráčskou komunitu a snaží se ukázat potenciál esportu veřejnosti. Jedná se o  turnaj v počítačových hrách League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, FIFA 2020 a Hearthstone. Celý turnaj vyvrcholí 21. března 2020 ve Zlíně na Fakultě humanitních studií (budova U18) a mezi finalisty se rozdělí prizepool v hodnotě 50 000 Kč. Akce je organizována studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Předností celé akce je, že se jí může zúčastnit kdokoliv. Hráče od možnosti vyhrát celý turnaj dělí pouze poskládat ten nejlepší tým a probojovat se online kvalifikacemi, které jsou zdarma. Kvalifikační kola pro League of Legends a Counter Strike: Global Offensive startují už 8. 2. 2020 a potrvají celý měsíc. Na konci kvalifikací proběhne rozhodující bitva, ze které vyjdou dva nejlepší týmy z každé hry, které postoupí do zlínského finále. Zde se poperou o prizepool v hodnotě 25 000 Kč a originální trofej. 

LOBBY otevřelo brány kvalifikacím!

Pro týmy, kterým se nepodaří zvítězit v některém z kvalifikačních kol máme dobrou zprávu. Termíny kvalifikací jsou celkem čtyři a prohra v jednom z nich neznamená vypadnutí z turnaje. V případě, že k týmu bude hra nemilosrdná a nepostoupí skrze ani jedno kvalifikační kolo, pořád je zde možnost užít si samotný event. Pro návštěvníky se chystají zajímavé přednášky z herního odvětví, spousta her, virtuální realita, soutěže o ceny a mnoho dalšího! 

K projektu se vyjádřil i aktuální hlavní manažer Patrik Pham:

Chceme vytvořit základ pro rozvoj gamingu ve Zlínském kraji a zároveň položit další stavební kámen pro popularizaci esportu v České republice. Víme, že stát se jedničkou v takových esportových klasikách není snadné. Stojí za tím mnoho dřiny, úsilí a také spolupráce, bez které by to nešlo. Proto chceme podporovat mladé hráče v jejich cestě k vrcholu a věříme, že naše akce je jednou z cest, která jim dokáže otevřít dveře do světa esportu.“ 

LOBBY otevřelo brány kvalifikacím!

Kvalifikace do League of Legends turnaje:

 

Kvalifikace do Counter-Strike: Global Offensive:

 

Chcete hrát? Připojte se do LOBBY!

Lobby můžeš sledovat na jejich Facebooku a Instagramu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama