Logitech uvede dvojici nových headsetů
Technologie Článek Logitech uvede dvojici nových headsetů

Logitech uvede dvojici nových headsetů

Filip Němeček

Filip Němeček

9. 6. 2017 15:01

Vyšší model G433 nabídne 7.1 zvuk a září barvami. Koupíte ho třeba v černé nebo modré.

Reklama

Nejnovější přírůstky do herních periferií Logitech tvoří dvojice headsetů. Vyšší model G433 7.1 a nižší G233 Prodigy. Logitech G433 po designovém směru připomíná nedávnou klávesnici G413, je totiž dost odlišný od svých předchůdců.

Místo kombinace černého plastu a barevných náušníků je headset vyveden v jedné barvě a na výběr dostanete z několik variant. Kromě černé půjde sáhnout rovněž po červené nebo modré. Kabel je odpojitelný, stejně jako mikrofon s potlačením šumu. V balení dostanete tradiční kabel pro použití s počítačem, mobilní s in-line mikrofonem, rozdělovač spojeného jacku na sluchátka a mikrofon a ještě USB zvukovou kartu pro prostorový zvuk.

{control gallery}

G433 potěší také náhradními náušníky z trošku jiného materiálu. O zvuk se tradičně starají měniče Pro-G, které si Logitech už nějaký čas vyrábí pro svoje headsety.

Druhý headset G233 Prodigy se už více podobá předchůdcům. Jedná se o tradiční stereo sluchátka vybavená opět měniči Pro-G. Kabel se opět dá odpojit a vyměnit za ten určený pro mobilní zařízení. Stejně tak mikrofon lze odejmout, aby nepřekážel.

Logitech uvede dvojici nových headsetů

Logitech G433 7.1 a G233 Prodigy se začnou prodávat v červnu. Doporučená cena G433 činí 3569 Kč, model G233 bude začínat na 2499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama