[LoL] C9 stále neporažení snad míří pro 18-0, Doublelift na lavičce
Esport League of Legends Článek [LoL] C9 stále neporažení snad míří pro 18-0, Doublelift na lavičce

[LoL] C9 stále neporažení snad míří pro 18-0, Doublelift na lavičce

Gta125

Gta125

5. 3. 2020 16:56

TL Doublelift oznámil neúčast kvůli nemoci a následný přesun na lavičku.

Reklama

Máme za sebou šestý hrací týden nejvyšší americké ligy LCS. Cloud9 stále dominuje a působí jako nejsilnější tým, který americký region kdy měl. Ovšem zjistit to budeme moci nejdříve na MSI, kolem kterého vzrůstá stále více otazníků.

I přes to že C9 Zven už není nezničitelný protivník jako v prvních třech týdnech, stále drtí všechny své soupeře s pomocí supporta Vulcana a zbytku C9. Ti si zatím drží čistý štít 12:0 a stále mají šanci na historický perfektní split, který v EU LEC (LCS) dokázali naplnit pouze Fnatic v roce 2015.

[LoL] C9 stále neporažení snad míří pro 18-0, Doublelift na lavičce

Team Liquid, tým, který aktuálně drží rekordní čtyři tituly šampiónů NA LCS v řadě, aktuálně nepůsobí tak dominantně jako v předchozích letech. První týdny kvůli problému s vízem nehrál jungler Broxah. Ovšem ani jeho příchod nepomohl tak, jak by mnozí očekávali, a po oznámení, které uvedl TL Doublelift na svém Twitteru, že z důvodu nemoci vynechá šestý týden, přišla další rána dnes, kdy Team Liquid oznámil Doubleliftův odchod na střídačku kvůli ztrátě motivace.

Všechno nebo nic, tak bychom mohli trefně pojmenovat výsledky TSM v dosavadním splitu, kdy buď dokázali oba své soupeře porazit nebo byli pokořeni.

FlyQuest a Immortals, kteří vsadili na ostřílené hráče, si zatím drží jistou pozici do play-off, tak uvidíme, jak se jim bude dařit dál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama