[LoL] Kdo se stane novým králem evropské LEC?
Esport League of Legends Článek [LoL] Kdo se stane novým králem evropské LEC?

[LoL] Kdo se stane novým králem evropské LEC?

Gta125

Gta125

20. 4. 2020 09:42

Fnatic jsou v neuvěřitelné formě a G2 dokázali vyhrát svou odvetu s MAD.

Reklama

Už jen krok nás čeká před korunováním králů evropské LEC a americké LCS, pojďme si shrnout cestu všech finalistů.

V evropském duelu Origen a Rogue, šlo také především v souboji stylů, jelikož OG obvykle preferují pomalejší a kontrolované zápasy, ale do série s RGE nastoupili jako vyměnění. Už ve výběru šampionů bylo vidět, že hrám chtějí dominovat. První zápas si ukořistili RGE díky výborné práci Xerxeho, který kooperoval se všemi spoluhráči a nedali šanci OG. Ti hned v druhé hře odpověděli a měli jsme před sebou výhled na výbornou sérii. Origen následně skočili do sedla a dalšími dvěma vítěznými mapami, kde nedali téměř nic týmu Rogue, ukončili sérii a postoupili k vyzvání G2 Esports.

[LoL] Kdo se stane novým králem evropské LEC?

G2 Esports jsou známý svou dominancí, kterou nám dokazují svými výkony. Hned první hrou otevřeli ve velkém stylu, když si Caps dal Pentakill za Ezreala. Origen si dokázali vybudovat mírný náskok v druhé hře, ovšem G2 jsou přeborníci v dostávání se zpět do her i přes deficit ve zlatě, a tak si před vynikající team fighty připsaly match point. Ten dokázali OG jednou odvrátit díky výborným odchytům, ovšem i tak na čtvrtou mapu se vrátili králové a obhájci G2 a postarali se o svůj postup dále.

[LoL] Kdo se stane novým králem evropské LEC?

Duel Fnatic a Mad Lions byl pro nás české fanoušky opravdu smutnou podívanou, protože Fnatic dokázali všem ukázat, že jsou nejen ve formě, ale že tento split titul šampióna LEC vážně chtějí. První hra šla dominantě pro FNC. V následné hře si MAD dokázali výbornými lepšími rotacemi, vypracovat náskok, který však nedokázali udržet. Následně podlehli Fnatic 0:3.

[LoL] Kdo se stane novým králem evropské LEC?

Nadšení G2 Esports se nemohli dočkat odvety s Mad Lions, kteří jim pěkně znepříjemnili postup v Playoffs. G2 se v odvetném zápase rozhodli první dvě hry postavit především okolo střelce Capse, který si v první hře zvolil Vayne, kterou naposledy hrál v letních Playoffs 2018 proti MSF na středové lince. A nyní byl od prvních chvil v na koni. Ani v druhé hře, kdy nyní zvolil, aktuálně obvyklejší postavu Ezreala, tak MAD na něho nenašli odpověď. Do třetí mapy si G2 vzali svoje obávané duo Yasuo, Gragas, které dokázalo ukončit šance SKT T1 na posledním světovém šampionátu. Nyní ovšem Matyáš „Carzzy“ Orság a Marek „Humanoid“ Brázda výborně na svých hrdinech dokázali přehrávat a získat tak snižující bod. I do čtvrté hry se podíval hrdina Ezreal, nyní opět v rukou českého střelce Carzzyho, jehož výborný výkon i tak nestačil na lepší strategii a zvolené hrdiny G2, kteří vyhráli svou odvetu 3:1.

Kdo se stane králem LEC mezi velkými rivaly Fnatic a obhájci G2 Esports v doufejme vypjaté 5 ti mapové sérii.

[LoL] Kdo se stane novým králem evropské LEC?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama