[LoL] LPL hlásí návrat ligy, formát hraní bude upraven kvůli korona viru
Esport League of Legends Článek [LoL] LPL hlásí návrat ligy, formát hraní bude upraven kvůli korona viru

[LoL] LPL hlásí návrat ligy, formát hraní bude upraven kvůli korona viru

Gta125

Gta125

3. 3. 2020 16:46

LPL před šesti týdny ohlásila pauzu kvůli koronaviru, nyní se však vrací. Jak bude probíhat?

Reklama

Světově největší profesionální LoL liga LPL, která měla začít už před sedmi týdny, se zdržela. V Číně vypukl korona virus a pořadatelé ohlásili pozastavení. Nyní však hlásí návrat. Z důvodu stále přítomného problému nákazy se rozhodlo vedení LPL obnovit ligu, avšak pouze v online režimu.

Liga startuje 9. března, bude tedy ve značném skluzu, oproti LEC a LCS o šest hracích týdnů a oproti LCK o čtyři. Je možné, že kvůli zachování plynulosti mezinárodních eventů bude „jarní část“ LPL probíhat v upraveném režimu, nebo se posune konání mezinárodního turnaje MSI, který se v Riot Games s blížícím časem začíná také dost skloňovat.

Gaming house každého týmu navštíví během zápasů příslušní rozhodčí, kteří dohlíží na plynulost během přenosů ve studiu, nyní budou kontrolovat hráče doma.

Ligu bez fanoušků zažívá aktuálně i LCK, ačkoliv hry probíhají v klasickém LCK studiu, tak jsou zde přítomní pouze rozhodčí, hráči a trenéři. Fanoušci mají šanci buď sledovat z pohodlí domova nebo také v LoL Parku, který je právě pro podobné účely navržen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama