Ludwig nepřetržitým streamem vydělává miliony, zůstane mu jen zlomek
Zajímavosti Článek Ludwig nepřetržitým streamem vydělává miliony, zůstane mu jen zlomek

Ludwig nepřetržitým streamem vydělává miliony, zůstane mu jen zlomek

David Jiránek

David Jiránek

26. 3. 2021 15:21

Velkou část rozdá charitě a moderátorům.

Reklama

Nekončící stream Ludwiga vydělává doslova stovky tisíc dolarů, tedy miliony korun. Streamer ale hodlá poctivě všechny peníze zdanit a zároveň odměnit například moderátory. Zároveň část peněz pošle na charitu. Ludwig proto udělal na streamu rychlou kalkulaci. Jak se ukázalo, bohatý po konci streamu nebude.

Za 10 dní streamování si Ludwig obdržel dary a suby v hodnotě 447 756 dolarů. Z této částky si vzal podíl nejen Twitch, ale také stát. Po zdanění mu zůstane něco přes 150 000 dolarů.

Nyní přichází ta dobrovolná část. Ludwig by si reálně stále přišel na slušné peníze, ale hodlá odměnit i moderátory. Přibližně 15 moderátorů nejen kontroluje chat, ale tvoří každou noc zábavný podcast, když streamer spí. Ludwig hodlá za každý den rozdělit mezi moderátory 5 000 dolarů a 1 000 dolarů na moderátora za celý stream.

Dále na charitu Ludwig pošle dolar za každý obdržený subscribe. Zůstane mu tak okolo 3 000 dolarů.

Jde o hrubé výpočty, každopádně streamer evidentně hodlá ve velkém odměnit nejen pomocnou sílu v podobě moderátorů, ale také přispět na charitu. Velmi sympatický nápad, který se snad promění i v čin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama