Ludwig při subathonu vybral sedm milionů korun, plnil při tom šílené úkoly
Zajímavosti Článek Ludwig při subathonu vybral sedm milionů korun, plnil při tom šílené úkoly

Ludwig při subathonu vybral sedm milionů korun, plnil při tom šílené úkoly

Adam Král

Adam Král

22. 11. 2022 14:59

Streamer Ludwig má kromě velké základny fanoušků i velké srdce a streamováním vybral 7 milionů korun na charitu

Reklama

Ludwig "Ludwig" Ahgren je na internetu známou osobností. Než přešel na YouTube, věnoval se streamování na Twitchi, kde byl jedním z nejodebíranějších tvůrců. K tomu mu dopomohl hlavně tzv. subathon, kdy jeho úkolem bylo, aby vysílal co nejdelší dobu. V tom mu dopomáhali diváci, kteří svými dary a placenými odběry prodlužovali časomíru. Po desítkách donatů byl Ludwig prohlášen tvůrcem s nejvíce odběry a nepřetržitě streamoval 31 dnů. Nedávno se rozhodl, že v mnohem menším měřítku něco podobného zopakuje, tentokrát ale odeslal veškerý výdělek na charitu.

Ludwig a obrovské množství peněz na charitu

Je to právě Ahgren, který má obrovskou základnu fanoušků a už v minulosti avizoval, že by si subathon rád zopakoval. Protože se ale jedná o něco, co nejde jen tak ze dne na den zopakovat, stanovil si o něco lehčí úkol. Nechal se zavřít do jedné místnosti a vysílal nepřetržitě 50 hodin za charitativním účelem. Chtěl totiž vybrat peníze pro dvě organizace a všechny dary by pak daroval na transparentní účty obou.

Ludwig při subathonu vybral sedm milionů korun, plnil při tom šílené úkoly

Jeho prvním milníkem bylo vybrání sta tisíc dolarů, což se povedlo po ani ne 24 hodinách vysílání. Po celých padesáti hodinách se vybraná částka zastavila na 300 000 dolarech, tedy více než 7 milionech Kč. Za dobu vysílání dostal do obličeje dortem, udělal ze sebe šaška (doslova) a nechal si udělat účes, který nezhodnotil úplně kladně. Přestože první verzi subathonu tedy nezopakoval, Ludwig toto hodnotí jako skvělou přípravu do budoucna.

Je tak klidně možné, že se jeho výkonem inspirují další tvůrci a vytvoří podobnou věc. Hlavní věc, na které záleží, je výsledek, který v tomto případě putuje na charitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama