LYNX sestavy stále patří mezi nejprodávanější, na czc.cz navíc s prodlouženou zárukou
Partnerský obsah Článek LYNX sestavy stále patří mezi nejprodávanější, na czc.cz navíc s prodlouženou zárukou

LYNX sestavy stále patří mezi nejprodávanější, na czc.cz navíc s prodlouženou zárukou

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

26. 3. 2018 17:55

Sestavy LYNX Grunex patří stále mezi špičku herních sestav.

Reklama

Počítačové sestavy LYNX stále patří mezi nejoblíbenější herní sestavy u nás. Ať už si vyberete LYNX Challenger pro začínající pařmeny nebo LYNX Express BattleStation pro ty nejnáročnější, nebudete litovat.

Značka LYNX nabízí celou škálu počítačů, které si můžete vybrat téměř na míru. Sestavy LYNX Challenger jsou vhodné pro hráče, kteří hodně hledí na cenu. I v těchto sestavách najdete ale najdete grafické karty Nvidia GeForce GTX 1050 nebo 1050 Ti, které se postarají společně s Intel procesory o plynulost vaší hry. U nejnovějších a nejnáročnějších tituly ale budete muset oželet nejvyšší detaily.

Arsenal počítačů LYNX tvoří také sestavy LYNX Grunex 2018, u kterých si můžete vybrat ze tří cenových kategorií - Gamer, ProGamer a UltraGamer. Dobrou představu o výkonu zíkáte třeba z našich videí, ve kterých ukazujeme, jak si sestava LYNX Grunex ProGamer 2018 poradí s těmi nejnovějšími hrami jako Assassin's Creed Origins nebo Battlefield 1.

Pokud patříte k těm nejnáročnějším hráčům a jde vám hlavně o výkon, mrkněte na sestavy LYNX Grunex FutureGamer. O nezastavitelný výkon se starají rychlé disky SSD, operační paměť 16 GB DDR4, grafické karty Nvidia GeForce GTX 1070 a procesory Intel Core i5 - na výběr máte ze dvou. FutureGamer 2 pohání čtyřjádrový procesor Intel Core i5-7400 a FutureGamer 3 se může pyšnit šestijádrovým procesorem Intel Core i5-8400. Oba futuristické stroje navíc zaujmou skvělým designem.

Na některé sestavy navíc platí prodloužená záruka. Podrobné informace najdete na czc.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama