Mají streamerky sledovanost díky vzhledu? Pokimane v tom nevidí problém
Zajímavosti Článek Mají streamerky sledovanost díky vzhledu? Pokimane v tom nevidí problém

Mají streamerky sledovanost díky vzhledu? Pokimane v tom nevidí problém

Jarmil Černý

Jarmil Černý

18. 1. 2022 17:52

Herce nebo herečku si prý také oblíbíte díky vzhledu.

Reklama

Streamerka Imane "Pokimane" Anys patří mezi nejznámější tváře Twitche a často se dělí o své názory na velmi palčivá témata okolo žen v gamingu. Při svém nedávném vysílání se nechala slyšet, že sledovanost na základě hezkého vzhledu není ničím špatným.

Pokimane konkrétně poukázala, že je ošklivé sexualizovat atraktivitu dívek a veřejně tento postoj sdílet. S tímto názorem se nedá nesouhlasit. Nikdo rozhodně nestojí o nevhodné sexuální komentáře.

Pokud ovšem sledujete streamera nebo streamerku kvůli vzhledu, nemáte se za co stydět. Jistě se mezi našimi čtenáři najdou fanoušci herců a hereček, kteří zajdou na film právě díky obsazení. Nejedné dívce přitom visí v pokoji plakát s oblíbeným zpěvákem a klukům s herečkou. Nicméně asi vás nenapadlo poslat těmto lidem dopis, kde jim děláte nevhodné návrhy nebo je kritizujete, že si je lidé oblíbili jen kvůli vzhledu.

Mít tedy sledovanost i díky hezkému zevnějšku není vůbec špatné a například ve filmovém průmyslu je tento trend zcela běžný. Toxické chování ke streamerkám je ovšem přes čáru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama