Malý chlapec znásilnil svou sestru, prý to viděl v GTA 5
Zajímavosti Článek Malý chlapec znásilnil svou sestru, prý to viděl v GTA 5

Malý chlapec znásilnil svou sestru, prý to viděl v GTA 5

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 3. 2019 15:49

Stalo se tak nejméně třikrát.

Reklama

A zase ty hry. Tentokrát se tato zpráva týká činu, který se odehrál v anglickém městě Wiltshire. Dvanáctiletý chlapec zde nejméně třikrát znásilnil svou šestiletou sestru.

K soudu se tento případ dostal přes kamaráda již zmíněné sestry, která se mu svěřila s tím, že po ní její bratr požadoval "tulení" a "objímání". Tento kamarád se poté svěřil své učitelce, která celou věc hnala dál.

To, proč o této události píšeme, se týká vyjádření chlapce, který tento čin udělal. V jednom z případů spolu se svou sestrou hráli Grand Theft Auto 5, kde prý viděl určitou sexuální scénku, kterou pak chtěl zkusit se svou sestrou. Když se ho soudce zeptal, jestli by tento akt zopakoval, řekl: "Asi bych to neudělal. Naučil sem se, že je to špatné". 

Většina médií se samozřejmě zmiňuje pouze o tomto případu. Pravdou je, že dle soudní zprávy se další případy staly po té, co chlapec sledoval porno. To, co viděl, si pak chtěl vyzkoušet na vlastní kůži. 

Soud vyměřil dnes již třináctiletému chlapci rok v nápravném zařízení a byl přidán do seznamu sexuálních deviantů na dva a půl roku. O dívce moc informací nemáme, dle rodičů si vede dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama