"Máme ještě hodně co zlepšovat," věří cadiaN
Esport CS:GO Článek "Máme ještě hodně co zlepšovat," věří cadiaN

"Máme ještě hodně co zlepšovat," věří cadiaN

Michael Douša

Michael Douša

16. 5. 2022 08:52

Heroic chybí jedna výhra a jsou v play-off. CadiaN ale nechce jásat předčasně

Reklama
Heroic chybí jedna výhra a jsou v play-off. CadiaN ale nechce jásat předčasně.

Heroic nejsou úplnými favority na vítězství na Majoru, Casperovi "cadiaN" Mollerovi, jejich kapitánovi, to dle jeho vlastních slov pro Dexerto ovšem tolik nevadí. Pro jeho svěřence to je teprve druhý Major, takže mu nevadí, že na ně není vyvíjen další tlak z toho, že by za každou cenu museli vyhrát. Že by ale na tom byli na Majoru zrovna špatně, to se opravdu říct nedá - mají na kontě výhry proti G2 a Liquid, jednu prohru proti Spirit.

"Je těžké v současnosti vyhrávat turnaje, když hrajete proti NaVi, FaZe, G2 nebo Cloud9," přiznává. CadiaN také uznává, že ve hrách, kde jde o všechno, tým trošku strádá. "Není to tak, že jinak střílíme nebo špatně házíme granáty. Je to hlavně o komunikaci. Říká se o nás, že máme hodně dynamický styl přizpůsobující se informacím o tom, co dělá oponent," rozvinul myšlenku dánský veterán.

"Máme ještě hodně co zlepšovat," věří cadiaN

"Ale když se komunikace seká, máte mnohem míň šancí reagovat na protihráče, čímž ztrácíte kus svého stylu," dodal. Důležitou složkou je podle něj také zkušenost, která mladým talentům z Heroic chybí. "Hodně se snažíme, ale na trénincích vidím, že je hodně oblastí, ve kterých se můžeme zlepšit. Nemyslím si, že jsme byť jen blízko našemu vrcholu."

Je hodně místa na zlepšení, ale taky vidím hafo situací, kde jsem na svoje mladé hráče hrozně pyšný.

CadiaN v rozhovoru ale také nešetřil chválou na svoje přátele a kolegy. "Je hodně místa na zlepšení, ale taky vidím hafo situací, kde jsem na svoje mladé hráče hrozně pyšný, s tlakem se vyrovnávají výborně a konstantně se učí nové věci. Hodně věcí, které fungují při tréninku, fungují i v turnajích. To je to, na čem záleží."

"Máme ještě hodně co zlepšovat," věří cadiaN

V rozhovoru též popisuje své ambice i proč už při tréninku gratuloval Finnovi "karrigan" Andersenovi k vítězství tohoto Majoru. Heroic zítra uvidíme v jejich první Bo3 na Majoru, máme se tak na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama