Manažer Complexity CS:GO sekce odhalil neuvěřitelné cestovní rozpisy
Esport CS:GO Článek Manažer Complexity CS:GO sekce odhalil neuvěřitelné cestovní rozpisy

Manažer Complexity CS:GO sekce odhalil neuvěřitelné cestovní rozpisy

Michael Douša

Michael Douša

14. 3. 2023 18:18

Rok 2023 ještě ani zdaleka není u konce, Complexity ale nalétali víc, než zdrávo

Reklama
Rok 2023 ještě ani zdaleka není u konce, Complexity už letos ale nalétali víc, než zdrávo.

 Severoamerické CS:GO týmy se dlouhodobě potýkají s mnoha problémy, přičemž právě logistika jim přidává mnoho vrásek. Tím, že většina herní komunity je v Evropě (a to jak hráči, tak fanoušci), většina organizátorů turnajů směřuje svoje aktivity především do Evropy. Ačkoliv snahy o zapojení severoamerických komponentů do esportu jsou vidět - přeci jen jsme vloni měli IEM Dallas či Major v Brazílii - pořád nejsou primární cílovkou.

To tvoří mnoho problémů pro hráče, kteří na tomto opravdu tratí. Náročné rozvrhy mohou vést k problémům s vyhořením a cestování zbytečně přidává další stres na vrcholové esportovce, kteří už takhle mají stresu až až. Pod pokličku nás nechal nahlédnout manažer CS:GO týmu Complexity, který poukázal na neuvěřitelné množství letů, které sestava již absolvovala.

K polovině března absolvovala sestava dohromady už 99 letů v roce 2023, ve vzduchu strávili 384 hodin s průměrným časem letu 3 hodiny a 50 minut, k čemuž je ještě navíc potřeba připočítat 53 mezipřistání, která vyústila v celkem 114 hodin pouhého čekání na letištích. To dělá necelých 500 hodin čistého času pouze cest, do čehož kouč dle vlastních slov vůbec nepočítá čekání na první lety a cesty na letiště. 

As of today @Complexity CS has taken 99 flights in 2023. 384 hours in flight with average flight time of 3h50m. 53 layovers totalling 114 hours waiting in airports. 464 hours travel time (over 19 days) not including travelling to/from airports or time before first flights

— Graham Pitt (@messioso) March 13, 2023

Navíc poukázal na to, že tým dohromady nasčítal 310 nocí v hotelech v 5 městech v 5 zemích světa s průměrnou dobou strávenou v hotelu něco přes 8 dní. 310 nocí jen za 72 dní v roce 2023! Není se čemu divit, že pro hráče není cestování na turnaje žádný med. A to se Complexity letos zúčastnili pouhých 3 offline turnajů: IEM Katowice, BLAST Premier Spring Groups a ESL Pro League Season 17, odkud si odnesli předposlední místo. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama