Martin "spajKK" Beneš: Takovou dominanci jsem nečekal
Gaming Článek Martin "spajKK" Beneš: Takovou dominanci jsem nečekal

Martin "spajKK" Beneš: Takovou dominanci jsem nečekal

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 11. 2021 12:54

SpajKK hodnotí konec Grunex Masters.

Reklama

Grunex Masters máme za sebou, přičemž první místo a krásných 50 000 korun si odnesl tým VIKÜRVI. Zatímco necháváme všechny výsledky uležet a připravujeme se na další akce, nechali jsme konec celé ligy zhodnotit naším ambasadorem spajKKem, který vás turnajem celou dobu provázel. Co říká na výsledek a výkony dalších týmů si přečtete v našem rozhovoru níže.


Čau spajKKu! Máme za sebou podzimní sezónu Grunex Masters a hned ze startu se tě zeptám, co říkáš na výsledek – tedy na výhru celku VIKÜRVI?
Ahoj! :) Ou damn, očekával jsem všechno, ale takovou dominanci, s jakou lehkostí a profesionalitou tým VIKÜRVI přejel celé lobby? Jasný ukazatel toho, jak dobře individuálně jednotlivý hráči tohoto týmu jsou.
Favorizoval si tým už od začátku? Složení má skutečně nabité, kluci to s týmem očividně myslí hodně vážně.
Rozhodně jsem je měl na papíře jako jedny z favoritů, avšak nečekal jsem, že budou dominovat až takovým způsobem. Těch favoritů jako právě tým VIK jsem měl mnohem více.
Co další výherci? Po spolku pod Nowikkem si peněžní výhru odnesly i týmy Burgir, ENTERPRISE a Fadee.
Každý jeden z týmů, který se na bedně umístil, si to zasloužil za celou jejich sezónu a hráčské zkušenosti, které týmy mají, na druhou stranu - kdo si to nezasloužil. Každému týmu, co postoupil do GF, jsem přál bednu a peněžní odměnu za tu píli, kterou do PUBG za tuto sezónu vložil. Tým Burgir za mě menší překvapení, nečekal jsem, že se jim bude až tak dařit, a to z důvodu, že neměli spolu moc nahráno. Při kvalifikacích dost vázla komunikace, avšak kluci to stihli fixnout a Silerzz svým individuálním výkonem je hnal kupředu. Tým EP měl horší začátek, kluci museli hodně dobíhat, kdo ví, jak by to vypadalo, kdyby se jim ten začátek podařil. Avšak konec měli famózní, zasloužené 3.místo! Tým Fadee celou sezónu předváděl skvělé výkony, nebylo divu, že měli i hry s největšími počty killů. Některé hry jim vůbec nevyšly, svítily tam i poslední místa, ale na druhou stranu měli spoustu her, kde opravdu dominovali skoro celé lobby. Overall všechny týmy na bedně tak nějak byly očekávaný, není zde nikdo, od koho bych to neočekával.
Celé finále si komentoval ze studia, což byla po dlouhé době šance komentovat živě s produkcí, o kterou se nestaráš. Navíc sis turnaj střihnul s Divinem a shadyem – jaké si odnášíš pocity?
Bylo to skvěly, to přelévání energií mezi lidmi je něco co doma nezažiješ. Celá produkce odvedla super práci, diváci vidí pouze výsledek, avšak kolik práce, krátkých rozhodujících okamžiků, které celá produkce navzájem musí tvorit, je neskutečně těžké, takže o to větší díky patří vám! My komentátoři jen sedíme/stojíme a maximálně co můžeme pokazit je to, že něco špatného řekneme, to u vás je ta zodpovědnost mnohem větší!
A co samotné zápasy? Bavili tě? A jak hodnotíš schopnosti týmů, které se Grand Finále zúčastnili?
Úroveň turnaje byla velmi vysoká, každý jeden tým se snažil do samotného konce, za to patří velké díky všem zúčastněným, protože opravdu předvedli svoje maximum!
Baví tě stále komentování PUBG?
Kdyby mě to nebavilo, tak to nedělám, ba naopak PUBG mě zase začalo natolik bavit, že ho nyní hrávám denně. Celkově si myslím, že PUBG zažívá své nejlepší léta, ať už v rámci hry, optimalizace, turnajů, komunity, vše tak nějak do sebe zapadá. I když spousta lidí tuto hru už odepsalo, tak si myslím že má stále co nabídnout. Přeci jen mam přes 6000 hodin a stále mě hra baví!
Letošní rok se blíží ke konci, tudíž další takové akce se už nedočkáme. Pokud ale příští rok opět něco nachystáme, zúčastníš se?
Že vůbec uvažuješ, sem s tím! Jen by Grunex neměl zapomínat na zimu a léto, nemáme pouze 2 roční období! :D
SpajKKu, děkuju ti moc nejen za rozhovor, ale také za celé Grunex Masters! Nějaký vzkaz pro fanoušky za celou ligu?
Já děkuji! Mějte se krásně, buďte zdraví, chraňte své duše v tomto nepříznivém období a budu rád, když se všichni ve zdraví opět uvidíme u dalšího PUBG turnaje.

Tak končí nejen náš rozhovor, ale také celé Grunex Masters. Děkujeme všem divákům, kteří přišli fandit svým oblíbeným celkům, kterým samozřejmě také patří obrovské díky za to, že se pustili do soubojů o prize pool v hodnotě 100 000 korun. Ani bez jedné části by tvorba takových projektů nebyla možná. Tak někdy příště, ať už u PUBG či jiných turnajů!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama