Marvel: Moon Knight nastoupil do Fortnite Battle Busu
Gaming Fortnite Článek Marvel: Moon Knight nastoupil do Fortnite Battle Busu

Marvel: Moon Knight nastoupil do Fortnite Battle Busu

Mirek Kefurt

Mirek Kefurt

21. 4. 2022 12:21

Další spolupráce mezi Fortnite a komiksovým Marvelem! Moon Knight dorazil do Item Shopu.

Reklama

Zatímco Čeští fanoušci Marvelu netrpělivě vyhlížejí streamovací službu Disney+, seriál Moon Knight zvolna míří do svého finále. Ke čtvrtému dílu nám Disney nadělilo ve spolupráci s Fortnite další skin, který je nyní v Item Shopu. Potvrdila se tím informace, o které jsme psali nedávno a komiksoví nadšenci můžou slavit. Moon Knight je v Item Shopu hned ve dvou variantách a jeho grafické ztvárnění je věrné seriálu.

Marvel: Moon Knight nastoupil do Fortnite Battle Busu

Skin pořídíte za 1500 V-Bucků a k němu určitě nevynechte originální Pickaxe za dalších 500 V-Bucků. Po padouchovi Prowlerovi, kterého můžete získat v aktuálním Battle Passu, jde o další originální Marvel charakter a vypadá naprosto parádně.

Kdo je Moon Knight

Charakter fanoušci Marvel komiksů často přirovnávají k Batmanovi konkurenčního DC Comics. Společného ale kromě bojového stylu mnoho nemají. Moon Knight se poprvé objevil v kresleném komiksu Werewolf by Night v roce 1975 a následně v komiksu Marc Spector: Moon Knight. Marc Spector, coby bývalý mariňák, sdílí jedno tělo s dalšími dvěma lidmi (Steven Grant, Jake Lockley) a společně k boji využívají "oblek" darovaný bohem měsíce Khonshu, který jim poskytuje superhrdinské schopnosti. V seriálu je navzdory komiksové předloze víc pozornosti věnováno postavě Stevena Granta a najdou se i další drobné odchylky, ale celkově se velmi vydařil a vřele ho doporučujeme ke shlédnutí. Disney+ by k nám mělo dorazit v tomto roce, nicméně opravdoví fanoušci už jistě našli způsob, jak seriál sledovat.

Marvel: Moon Knight nastoupil do Fortnite Battle Busu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama