McDonald's představuje vlastní herní židli, doživotní zásobu nugetek nedostanete
Zajímavosti Článek McDonald's představuje vlastní herní židli, doživotní zásobu nugetek nedostanete

McDonald's představuje vlastní herní židli, doživotní zásobu nugetek nedostanete

Adam Král

Adam Král

8. 11. 2022 16:28

McDonald's představil svou novou herní židli. McCrispyho můžete vyhrát na jejich Facebooku a má všechno!

Reklama

Příslušenství pro hraní existuje hned několik. Vybrat si můžete z takřka nekonečného zástupu myší, klávesnic či herních židlí. Spousta z nich navíc disponuje zajímavými designy, díky kterým se odlišují od konkurence. Pokud ale chcete skutečný unikát, McDonald's nyní spustil unikátní soutěž, díky které můžete vyhrát jednu ze čtyř židlí. McCrispy, jak se židle jmenuje, nabízí opravdu zajímavé funkce.

Židle (skoro) se vším!

Profesionální hraní je také sportem. To si uvědomují i výrobci herních židlí, kteří se o fyzické zdraví hráčů starají nejlépe, jak dovedou. Že něco takového bude dělat řetězec rychlého občerstvení by nás ale nenapadlo ani v nejdivočejších snech. Řetězec McDonald´s totiž představil svou novou židli s názvem McCrispy, čili McKřupavý. Tu můžete vyhrát v soutěži na Facebooku od Mekáče, přičemž na celém světě existují jen 4 kusy. Nejedná se tak o něco, co uvidíte každý den.

McDonald's představuje vlastní herní židli, doživotní zásobu nugetek nedostanete

Celá židle je stylizovaná do typické žluté barvy, kterou doplňuje barva černá. Kromě klasických součástí jako opěrátko na hlavu či bederní podporu dostanete vychytávky, která žádná jiná herní židle rozhodně nemá. Kromě nápisů McCrispy a polštářku se znakem Mekáče židle nabízí prostor pro udržení nugetek a hamburgeru v teple, který pohodlně uzavřete. K tomu dostanete přihrádku na omáčky, hranolky a nápoj. Celé křeslo je navíc z takového materiálu, na kterém mastné skvrny nezůstanou. A pokud na nich něco zůstane, elegantně vše setřete dvěma ubrousky, které vám McDonald's dodá.

Jediné, co tak chybí, je nějaké místo na vykonání potřeby. Jinak totiž křeslo nabízí všechno, co člověk potřebuje k pohodlnému hraní u počítače. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama