Megan Fox nabízí odměnu za nejlepší smrt v Diablo IV
Gaming Diablo IV Článek Megan Fox nabízí odměnu za nejlepší smrt v Diablo IV

Megan Fox nabízí odměnu za nejlepší smrt v Diablo IV

Jarmil Černý

Jarmil Černý

7. 6. 2023 17:22

Umírání v Diablo 4 nabírá zcela nový rozměr!

Reklama

Pokud hrajete Diablo 4 už od předběžného přístupu nebo jste do hry naskočili až s oficiálním vydáním, určitě už jste minimálně jednou samotnému peklu podlehli. Hra už tak trhá první rekordy, Blizzard však přichází s unikátní a pravděpodobně dobře promyšlenou reklamní kampaní. Hlavní roli v ní má samotná Megan Fox.

Umírání v Diablo 4 však nabírá zcela nový rozměr díky novému, zhruba dvaceti vteřinovému videu, od samotné Megan Fox. Ta se na Instagramu pochlubila spoluprací s Diablo 4 a vyzvala fanoušky, ať jí posílají svoji „nejlepší“ smrt ze závěrečné části nového dílu legendární herní série od společnosti Blizzard.

 

 

Megan Fox asi není třeba dlouze představovat, pokud byste ji ale neznali, jde o velmi známou americkou herečku. Nejvíce ji proslavily role ve filmech Transformers z roku 2007 či hororové komedii Jennifer's Body z roku 2009. 

Nikde však není specifikováno, jak se klipy budou hodnotit a kolik hráčů na odměnu dosáhne, odměnou za ty „nejlepší“ a „nejhorší“ skony v Diablu však má být speciální oslavná řeč od samotné herečky.

Zda jde jen o reklamní video a jak se v realitě bude celá soutěž vyhodnocovat nebo jak bude vypadat odměna pro výherce zatím není jasné, nebudeme se však divit, pokud se v Diablu rapidně navýší statistika počtu úmrtí hráčských postav.

Pokud jsi fanouškem pekelné zábavy, mrkni k našemu partnerovi CZC.cz, kde kromě samotné hry najdeš parádní herní předměty na motivy hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama