Metro Exodus rozšíří dvě placená DLC
Gaming Článek Metro Exodus rozšíří dvě placená DLC

Metro Exodus rozšíří dvě placená DLC

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

20. 5. 2019 16:20

Úspěšné Metro Exodus rozšíří dvě příběhová DLC.

Reklama

Když 15. února vyšlo nové Metro Exodus od ukrajinských 4A Games, libovali si nejen hráči, ale také herní kritici, a hra tak sklízela samé plusové body. A není se čemu divit. Nové Metro vykročilo správným směrem a pro hráče si přichystalo skvělou survival střílečku s napínavým příběhem, kde by se atmosféra dala krájet.

Po dvouměsíčním tichu konečně přispěchali 4A Games a odtajnili své plány s placeným obsahem. Dočkáme se dvou příběhových DLC, ve kterých se namísto Artyoma budeme na svět dívat z pohledu jiných lidí.

První DLC dostaneme už toto léto. Celý příběh se bude točit okolo plukovníka Chlebnikova a jeho návratu do podzemí Novosibirska za svým synem, který na něj stále čeká. Vše bychom měli sledovat z pohledu nové postavy - plukovníka Millera. V tomto DLC bychom se měli dočkat i několika nových zbraní (říkal někdo plamenomet?).

Na druhé DLC se můžeme těšit až příští rok. O to větší jsou ale očekávání. Podle slov autorů se můžeme těšit na příběh amerického mariňáka Sama, který se bude chtít dostat zpět domů do své vlasti. Těšit se tak můžete na survival prvky, více volnějšího pohybu oproti prvnímu DLC a to vše v prostředí Vladivostoku.

Obě tato DLC můžete už nyní předobjednat v rámci expansion pass za 25 eur a to pro PS4, Xbox One a PC (Epic store). DLC půjdou zakoupit i samostatně za 15 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama