Mike Wazowski se objevil v herních souborech
Gaming Fortnite Článek Mike Wazowski se objevil v herních souborech

Mike Wazowski se objevil v herních souborech

Tomáš Indra

Tomáš Indra

18. 9. 2019 09:05

S bližící se akcí "Nemůžou nás zastavit všechny", by se měli hráči dočkat i tématického skinu.

Reklama

Dne 20.září má proběhnout událost s názvem "Nemůžou nás zastavit všechny", která byla vytvořena na sociální síti Facebook. Tato událost má za úkol sjednotit lidi a společně se vydat do přísně tajné Oblasti 51, která se nachází ve státě Nevada (USA). Zde je přísně střežena vojenská základna, přičemž kdokoliv kdo vstoupí na nepovolené území může být jednoduše zastřelen. Oblast je do jisté míry spojovaná taky s nejrůznějšími konspiračními teoriemi. Asi nejznámějším se stala Oblast 51 v případu nalezení a zkoumání UFO (neidentifikovaný létající předmět).

Mike Wazowski se objevil v herních souborech

S přicházející události samozřejmě zájem veřejnosti narůstá. Nikdo totiž netuší, jestli opravdu lidi k oblasti skutečně přijdou. Vývojáří z Epic Games tuto akci berou nejspíše jako skvělou příležitost, jak držet krok s veřejností a třeba přilákat i nové hráče. 

Zloděj dat s1l0x, příšel před pár okamžiky s informací, že v herních souborech Fortnite našel něco neobvyklého - mimozemskou postavu. Postava se velmi podobá kreslené postavičce Mikeovi Wazowskemu, který se objevil ve filmu Příšerky s.r.o. 

Leaknutá mimozemská postavička má na svém oblečku nápis Area 51 (Oblast 51) a dole u levého kotníku má řetěz, což pravděpodobně naznačuje, že unikl z velmi střežené oblasti. 

Na různých fórech se už začínají množit spekulace, že Mike Wazowski je pouze jedna uniklá postava, přičemž bychom se měli dočkat i Jamese P.Sullivana a nebo záporné příšerky Randalal Boggse.

Příšerky s.r.o

Monsters Incorporated je strašidelná továrna vedená Henrym J. Waternoosem a jedním z jejích hlavních strašidel je James P. Sullivan, jehož strašidelným asistentem a nejlepším přítelem a spolubydlícím je Mike Wazowski. Do tajemného světa příšer a strašidel, kde se elektrická energie získává z dětského (vyděšeného) křiku se nedopatřením dostane holčička Boo...(oficiální text distributora)

Mike Wazowski se objevil v herních souborech

Uvidíme tedy co se přesně 20.září stane, ať už v našem reálném životě nebo ve hře Fortnite. Na konec je dobré zdůraznit, že neexistuje žádné oficiální potvrzené datum vydání leaknuté postavy, nicméně je třeba být na pozoru, protože 20.září už klepe na dveře. Do té doby si musíme počkat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama